Προετοιμάζεται το «ΣΥΡΙΖΑ TV» από την Κουμουνδούρου

MarketNews

Προετοιμάζεται το «ΣΥΡΙΖΑ TV» από την Κουμουνδούρου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τα στελέχη και το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν, εδώ και καιρό, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ανίσχυρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», στην Κουμουνδούρου εκτιμάται ότι το κυβερνών κόμμα, η Νέα Δημοκρατία, έχει επικρατήσει πλήρως στον συγκεκριμένο τομέα, συνεπώς δυσκολεύει πολύ η επικοινωνία τους με τους πολίτες.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη αυτά τα δεδομένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεξεργάζεται το σενάριο δημιουργίας μέσου ενημέρωσης με ιδίους πόρους, αλλά και με την αναδιάταξη των δυνάμεων στα κομματικά Μέσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κανάλι τοπικής εμβέλειας στην Αττική, έτσι ώστε το κόμμα να «αγοράσει» αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Αν τελικά η διαπραγμάτευση θα αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν είναι βέβαιο. Είναι αντιληπτό πως υπάρχουν και αρνητικές εισηγήσεις για το εγχείρημα, καθώς κάποιοι επιζητούν πιο προωθημένες λύσεις. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.