Όταν ήταν κουταβάκι 3 μηνών κάποιος «άνθρωπος» την έδεσε και την παράτησε έξω από το σπίτι μίας πολύ φιλόζωης κοπέλας, της Μαρινέτας. H Φοίβη τότε ήταν αποστεωμένη γεμάτη τσιμπούρια και ψύλλους και μ’ αυτά τα θλιμμένα μάτια που σου τσακίζουν την καρδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Marinetta Fragkopoulou, χαμογελάει, σκύλος και εσωτερικός χώρος

Έψαχνε να βρει τι έκανε λάθος και δεν την ήθελε κανένας και την έδεσε έξω από μια πόρτα. Τι κακό μπορεί να έκανε ένα μωρό για να του αξίζει να είναι κοκαλισμένο γεμάτο παράσιτα;

Η Μαρινέτα την πήγε στο γιατρό, της έκανε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση, την έβαλε στο σπίτι της, την τάιζε συστηματικά, την έμαθε πως οι άνθρωποι αγαπάνε τα σκυλάκια, δεν τα δένουν μόνο όπου βρουν για να τα ξεφορτωθούν. Έκτοτε προσπαθεί να της βρει υιοθεσία. Να της βρει τον άνθρωπό της.

Πλέον έχει φτάσει 12 μηνών και 16 κιλά, δε μεγαλώνει άλλο. Είναι ένα κοριτσάκι υγιέστατο, με πολλή ενέργεια, όρεξη και διάθεση για παιχνίδια. Αγαπάει όλο τον κόσμο και λατρεύει τα παιδιά. Είναι φίλη ακόμη και με τις γάτες. Και με τα σκυλιά κάνει παρέα. Αυτό που έχει περισσότερη ανάγκη είναι να βρει τον άνθρωπό της, αυτόν που θα την αγαπήσει για πάντα και δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ.

Δυστυχώς η κοπέλα που την έσωσε από μωρό και προσπαθεί να της βρει υιοθεσία τους τελευταίους μήνες, λόγω του ότι έχει πολλά δικά της ζώα, αδυνατεί να την κρατήσει για πολύ ακόμα., έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις της Κι εκείνη μάλλον το νιώθει. Γιατί τα σκυλιά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Το μόνο που περιμένει, για να μην κινδυνέψει ποτέ ξανά στο δρόμο, είναι έναν άνθρωπο που θα την δει και θα την αγαπήσει, περιμένει αυτόν που θα την λατρέψει με την πρώτη ματιά και θα την κάνει μέλος της οικογένειάς του. Που δεν θα κοιτάξει ότι δεν είναι ράτσας, που δεν θα κοιτάξει ότι δεν είναι λευκή και μαλλιαρή, που δεν θα κοιτάξει ότι δεν είναι μικρόσωμη. Περιμένει αυτό που θα δει το βλέμμα της και θα καταλάβει όλα μονομιάς.

Αν θέλετε να σώσετε για πάντα την Φοίβη δεν έχετε παρά να την υιοθετήσετε! 

Τηλέωνο επικοινωνίας: 6944076955

 

Facebook Comments