Η τελετή των φετινών Όσκαρ 2020 πλησιάζει! Το κόκκινο χαλί θα στηθεί στις 9 Φεβρουαρίου προκειμένου να υποδεχθεί τους αστέρες του Χόλιγουντ και όσοι από εσάς σκοπεύετε να τα δείτε σίγουρα έχετε αρχίσει να κάνετε σχέδια για το πώς και πού θα τα παρακολουθήσετε! 
 
Οι φετινές υποψηφιότητες έχουν ήδη ανακοινωθεί και όλοι μας περιμένουμε να δούμε τους νικητές της μεγάλης βραδιάς. Τα κουτσομπολιά και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά. Θα καταφέρει να φύγει φέτος με ένα μικρό αγαλματίδιο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο; Θα μποϊκοτάρουν οι μεγάλες ντίβες του Χόλιγουντ την τελετή περνώντας έτσι μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας και κατά των τόσων πολλών υποψηφιοτήτων από λευκούς άνδρες; Όλα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην οθόνη μας την μεγάλη βραδιά! 
 
Για όλους εσάς που σκοπεύετε να μαζευτείτε με φίλους στο σπίτι και να κάνετε το δικό σας μικρό οσκαρικό πάρτι έχουμε τον τρόπο να αφήσετε ιστορία ως οικοδεσπότες των Όσκαρ 2020! 

 
Η διακόσμηση
 
Το θέμα της βραδιάς δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τα αστέρια. Διακοσμήστε με αστέρια την είσοδο και το υπόλοιπο σπίτι ώστε να έχει τη λάμψη των όσκαρ! Μπορείτε να φτιάξετε μια γωνιά και να προσθέσετε το δικό σας κόκκινο χαλί για φωτογράφιση. Επίσης 

 

μπορείτε να κανονίσετε και να ντυθείτε όλοι με το ανάλογο red carpet dress code και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικά διασκεδαστικό! 
 
 
 
Το μενού 
 

Ετοιμάστε καναπεδάκια, και μικρά εδέσματα στο θέμα της βραδιάς όπως μπισκότα σε σχήμα αστέρι και όσκαρ.  Το ποπ κορν δε θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι σας και πρέπει να είναι σε αφθονία!  Σερβίρετέ το σε κουτιά ατομικά ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι σας να τρώνε ενώ παρακολουθούν την τελετή. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα σνακ που τρώμε συνήθως στο σινεμά όπως νάτσος με ντιπ, σμάρτις, πατατάκια, αναψυκτικά και φυσικά σαμπάνια! Όλα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ όπως Lidl, ΑΒ, κ.α. Στο Lidl φυλλάδιο μάλιστα θα βρείτε ποπ κορν και νάτσος πολύ συχνά στο ράφι των προσφορών. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η διασκέδαση
 
Εκτός του ότι θα δείτε την τελετή που θα είναι διαθέσιμη από την Cosmote TV για τους Έλληνες τηλεθεατές ή το αντίστοιχο κανάλι του YouTube θα πρέπει σαν οικοδεσπότης να φροντίσετε για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των

Όσκαρ. Οργανώστε παιχνίδια γνώσεων και παντομίμας με θέμα τα Όσκαρ. Μαντέψτε τους φετινούς νικητές και βάλτε στοιχήματα με δώρα για τους νικητές. Περπατήστε το κόκκινο χαλί, φωτογραφηθείτε και βγάλτε το λόγο του νικητή κρατώντας το μικρό αγαλματίδιο. Μοιράστε τα δικά σας όσκαρ στους καλεσμένους σας για να θυμούνται πάντα αυτή την υπέροχη βραδιά. 
 
 
 

Facebook Comments