Χυδαία επίθεση και στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε σε διαφημιστικές αφίσες

MarketNews

Χυδαία επίθεση και στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε σε διαφημιστικές αφίσες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης Πορτοσάλτε γίνεται στόχος αναρχικών στοιχείων, αλλά ενδεχομένως να είναι η πιο οργανωμένη και πιο προκλητική.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο twitter, άγνωστοι πρόσθεσαν τη φωτογραφία του γνωστού δημοσιογράφου πάνω από τις αφίσες της καμπάνιας «κανένα σκουπίδι δεν είναι μικρό», οι οποίες βρίσκονται συνήθως σε στάσεις λεωφορείων.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει αποδείξει ότι δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους χυδαιότητες και συνεχίζει να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του, παρά τις επιχειρήσεις εκφοβισμού.

Η ομάδα Antifa Live, που διαπομπεύει τον δημοσιογράφο κολλώντας στη θέση που βρίσκονται τα απορρίμματα φωτογραφίες του, σε ανάρτησή της στο Facebook ισχυρίζεται πως ο λόγος που προχώρησε σε αυτήν την «παρέμβαση» είναι οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για το Προσφυγικό ότι «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα. Να μην υποκρινόμαστε. Αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε.»