Ο ηθοποιός όταν είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού στο κόκκινο χαλί δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες.

Έτσι, του έπιασε το χέρι και τον προσκάλεσε να κάνουν ένα διαγωνισμό push – ups. Οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων αξιωματικών, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο 63χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και παραχώρησαν παράλληλα κάποιες δηλώσεις στο κανάλι «Ε!».

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη προσωπική στιγμή για την οικογένειά του, ενώ η Ρίτα Γουίλσον φώναξε στην κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα».

Ο Τομ Χανκς, αυτή τη χρονιά τιμήθηκε για το συνολικό έργο του με το βραβείο καριέρας στις φετινές Χρυσές Σφαίρες και στα επινίκια σχόλιά του δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην Ελλάδα.Ο 63χρονος ηθοποιός τιμήθηκε κατά την τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών με το Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για την προσφορά του στην Εβδομη Τέχνη, ενώ το βραβείο παρέδωσε η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν.

 
 

Ο εμβληματικός ηθοποιός συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια  του λόγου του —στην αρχή, όταν μιλούσε για την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον και τα πέντε παιδιά του, «που είναι πιο γενναία από τον πατέρα τους».

Φωτογραφία: Reuters

Facebook Comments