Λάβρος είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος κατά του Παύλου Πολάκη σε πρόσφατο άρθρο του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποια στιγμή έφτασε ο Τσίπρας να λέει «πάρτε του το πληκτρολόγιο».

Ο κ. Λακόπουλος, που ανήκει στο περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού και τον εκτιμά ιδιαιτέρως προσωπικά, αναφέρει στο μπλογκ του, anoixtoparathyro.gr: «Ο Παύλος Πολάκης υπόσχεται ότι «την άλλη φορά θα είναι αλλιώς».  Ποια άλλη φορά και τι ακριβώς θα είναι αλλιώς, το μυαλό του το ξέρει. Πάντως πολιτική άποψη αυτό δεν είναι. Δεν καταλαβαίνει αυτός ο άνθρωπος; Δεν έχει αίσθηση πότε βλάπτει το κόμμα του και πότε προσφέρει υπηρεσίες στους αντιπάλους του; Έφτασε ο Τσίπρας κάποια στιγμή να λέει «πάρτε του το πληκτρολόγιο».

Αλλά το χούι δεν κόβεται. Ίσως δεν έχει γνώση – ούτε του το είπε κανείς προφανώς- πόση εκλογική ζημιά έκανε ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις ανάγωγες παρορμήσεις του ως υπουργός.

Ήταν κουβέντα αυτή που είπε την άλλη φορά «αν βάζαμε δεξιούς στη φυλακή»; Κανείς δεν του εξήγησε ότι στη φυλακή δεν βάζουν οι κυβερνήσεις;

Το θέμα είναι ότι συνεχίζει και στην αντιπολίτευση. Είναι σοβαρό να καταγγέλλει τον Βούτση γιατί δεν άλλαξε την αυξημένη πλειοψηφία για τις ανεξάρτητες αρχές; Δεν ξέρει ότι η χώρα έχει Σύνταγμα και η Βουλή Κανονισμό;

Είναι λογικό να… απειλεί για την « άλλη φορά;» επάνω που οι άλλοι ανακάλυψαν ότι Τσίπρας θέλει να γίνει Στάλιν;

Με τον ίδιο και μια δυο φυσιογνωμίες ακόμη που φιγουράρουν στο Συριζαίικο δεν θα ξαναδούν κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα.

Δεν θα έλθει ποτέ η άλλη φορά του Πολάκη, όσο ο ίδιος προσφέρει ασύδοτα ευκαιρίες στη ΝΔ και τα ΜΜΕ να συσκοτίζουν την πολιτική παρουσία του Τσίπρα.

Οι μπαρούφες του είναι ακίνδυνες για τη ΝΔ και επικίνδυνες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν για να συσκοτιστούν όσα είπε ο Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή για τον μετασχηματισμό του κόμματός του.

Σε κάθε περίπτωση είναι αδιανόητο ο Τσίπρας να διευκρινίζει μια δική του φράση και ένας πρώην υπουργός του να… ακυρώνει τη διευκρίνιση.»

Facebook Comments