ΚΙΝΑΛ: Η εσωκομματική κόντρα μεταφέρεται και στη νεολαία του κόμματος

MarketNews

ΚΙΝΑΛ: Η εσωκομματική κόντρα μεταφέρεται και στη νεολαία του κόμματος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η διαμάχη Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται πως μεταφέρεται και στη νέα γενιά του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αναφέρει η στήλη «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έχει δώσει εντολή να γίνει συνέδριο της «πράσινης» νεολαίας αμέσως μετά τη συνδιάσκεψη του κόμματος τον Μάρτιο και να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο μια συζήτηση που υπάρχει για την «ακέφαλη» νεολαία και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη σύσταση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Με την σειρά του, ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος είναι παρών σε κάθε κοπή πίτας τοπικής οργάνωσης, στηρίζει τη γραμμή της κυρίας Γεννηματά και προωθεί τον δικηγόρο Μιχάλη Κορδαλή.

Από την άλλη πλευρά, το στέλεχος της ΠΑΣΠ Οικονομικού, Δημήτρης Παπαγιάνναρος, μαζεύει όλο αυτό το διάστημα τη σπουδάζουσα και βγαίνει μπροστά ως η επιλογή της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Η μάχη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι συναντήσεις, τα τηλεφωνήματα και οι χαρτογραφήσεις.