Αλ. Νικολαϊδης: «Ο κορωνοϊός θα έρθει από αυτούς που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο»

MarketNews

Αλ. Νικολαϊδης: «Ο κορωνοϊός θα έρθει από αυτούς που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση» σχολιάζει με νόημα τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο ολυμπιονίκης του Ταε-κβοντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

«Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter o Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Σημειωτέον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζοντας τη δημιουργία κλειστών δομών είπε ότι η αντιμετώπιση θεμάτων, όπως είναι ο κορωνοϊός, μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά στις κλειστές, παρά στις ανοικτές δομές.

Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση.

Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές.

Ενσωματωμένο βίντεο