Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Επιχειρηματική Συνάντηση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στον «Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης».

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης και Γενικού Γραμματέα της ΠΕΔΑ ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που εδρεύουν στην πόλη, προκειμένου να συμμετέχουν σε μια συνάντηση Αυτοδιοίκησης- Επιχειρηματικότητας- Κυβερνητικών φορέων που συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου, που έχει την αρμοδιότητα της επιχειρηματικότητας και πέραν του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, συμμετείχαν ως ομιλητές ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Διοικητής ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης και οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Γιώργος Δημόπουλος και Λουκία Κεφαλογιάννη.

Συμμετείχαν επίσης ο τέως Υπουργός και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος, το μέλος ΔΣ του ΕΒΕΑ Νίκος Βασιλείου, ο εκπρόσωπος του ΒΕΑ Στέφανος Κομνηνός, η Διοικητής του ΑΤ Λυκόβρυσης- Πεύκης Βασιλική Βαβάτσικου, ενώ μηνύματα έστειλαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κώστας Μίχαλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η εταιρεία Panita Ltd κ.α.

Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε μια εξαιρετική συνάντηση σε αυτό τον όμορφο χώρο της Λυκόβρυσης και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, στους εργαζόμενους και εθελοντές που συνέβαλαν στη διοργάνωση και στους χορηγούς μας. Πάντα πίστευα ότι Αυτοδιοίκηση και Επιχειρηματικότητα μπορούν να συμβαδίσουν και να αλληλοβοηθηθούν και σε συνεργασία με την Κυβέρνηση να συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη. Ακούσαμε τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γεωργιάδη που μας παρουσίασε την κυβερνητική στρατηγική, την κυρία Κεραμέως που αναφέρθηκε στην εκπαίδευση σε σχέση με την απασχόληση και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη που μας παρέθεσε ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους από την Περιφέρεια και από τους όμορους Δήμους που έδωσαν το παρών, αλλά κυρίως τους επιχειρηματίες, που συμμετείχαν μαζικά στη εκδήλωσή μας. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή διάλογο και συνεργασία».

Facebook Comments