Παρά τους λεονταρισμούς, τις χυδαιολογίες κατά Μητσοτάκη, την άρνησή του να ζητήσει συγγνώμη, όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Μουτζούρης θα πάει κανονικά στη συνάντηση που έχει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί από χθες το πρωί για σήμερα στις 17.00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου. Όπως μαθαίνουμε στο DP & το ΜΝ οι αντιπεριφερειάρχες προτίθενται αν δεν αφήσουν τον Κώστα Μουτζούρη να εισέλθει, να μην μπουν ούτε κι εκείνοι.

Ο κ. Μουτζούρης χθες σε βίντεο καταγράφηκε να χυδαιολογεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε περιφερειάρχη. Ο κ. Μουτζούρης, όπως φαίνεται στο βίντεο, μιλάει σε κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά. «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει», δήλωσε και συνέχισε: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε; Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Κυβερνητικές πηγές, σχολίαζαν ότι «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Πάντως και πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου δεν αποκλείουν ότι όντως μπορεί να έρθει στη συνάντηση και επισημαίνουν ότι έχουν γίνει από πλευράς τους όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Facebook Comments