Προκλητικός και πάλι ο Κ. Μουτζούρης: «Τις ιδιωτικές μου συνομιλίες θα τις διεξάγω όπως ΕΓΩ κρίνω»

MarketNews

Προκλητικός και πάλι ο Κ. Μουτζούρης: «Τις ιδιωτικές μου συνομιλίες θα τις διεξάγω όπως ΕΓΩ κρίνω», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στο θέμα της χειρονομίας σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη επανέρχεται – αυτή τη φορά με ανάρτησή του στο Facebook – ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μουτζούρης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Καλημέρα σας. Τα τελευταία σχόλιά μου επί του «μείζονος»(;;) θέματος της… χώρας(!!!):

Η χειρονομία μου αυτή, μη κόσμια σε κάθε περίπτωση, έγινε στη διάρκεια μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τηλεφωνικής συνομιλίας μου, μακριά από κόσμο (αλλά όχι, όπως αποδείχτηκε, από ένα καλό κινητό!), η οποία καταγράφηκε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ και διακινήθηκε ηλεκτρονικά παρανόμως (στο σημείο αυτό να δηλώσω, ότι δεν τρέφω ΚΑΝΕΝΑ συναίσθημα θυμού για τον καταγράψαντα, τον οποίο καλημερίζω!).

Απηχούσε πλήρως τα συναισθήματά μου βλέποντας πως φέρονται στα νησιά μας και κυρίως στους κατοίκους τους (και, όπως αποδείχτηκε από τις εν συνεχεία αντιδράσεις σας, η χειρονομία αυτή απηχούσε και τα συναισθήματα της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ πλειοψηφίας σας).

Και ακούγοντας στο τηλέφωνο να μου λέγεται, ότι η κυβέρνηση αποδίδει σε εμένα (!!!) όλες τις ευθύνες για τα τεκταινόμενα (αν είναι δυνατόν!). Και υπό την ένταση των ημερών και των επαπειλούμενων σοβαρών επεισοδίων εκείνες τις στιγμές, τα οποία προσπαθούσα επί τρεις ώρες να αποτρέψω.

Δηλώνω εκ νέου, ότι τις ιδιωτικές μου συνομιλίες θα τις διεξάγω όπως ΕΓΩ κρίνω και επιθυμώ.

Οι εκάστοτε συνομιλητές μου θα με κρίνουν για αυτό.

Θα κλείσω παροτρύνοντας ακόμη μια φορά για ενότητα, τήρηση των νόμων, σοβαρότητα, μετρημένες κινήσεις.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ, όπως φάνηκε και από την (μάλλον άσκοπη;) χθεσινή συνάντηση των Αθηνών (Μυτιλήνη 28.02.2020).