Πλεύρης σε «Αυγή»: «Εύχομαι η αριστερή εργοδοσία να ΄χει πληρώσει τους εργαζόμενούς της»

MarketNews

Πλεύρης σε «Αυγή»: «Εύχομαι η αριστερή εργοδοσία να ΄χει πληρώσει τους εργαζόμενούς της», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στην εργοδοσία της «Αυγής» αναφέρθηκε με έντονο και καυστικό τρόπο ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην ανάρτηση του στο twitter πέταξε ένα καρφί κατά της εργοδοσίας της εφημερίδας και ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της «Αυγής», για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων οι οποίοι έχουν προχωρήσει επανειλημμένως σε 24ωρες απεργίες αφού όπως ανέφεραν “η διοίκηση της εφημερίδας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για εξόφληση των δεδουλευμένων, με αποτέλεσμα να τους οφείλονται δυόμισι μισθοί, χωρίς να υπολογίζονται οι βεβαιωμένες παλαιές οφειλές”.

Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε συγκεκριμένα: 

“Προς την εργοδοσία της ⁦@AvgiOnline⁩: φανταζομαι πριν βγει αυτο το πρωτοσελιδο τακτοποιήσατε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων σας; Δεν πιστευω αυτες τις δύσκολες ωρες η αριστερή εργοδοσία να μην εχει πληρώσει στο συνολο τους εργαζόμενους της. Εν αναμονη της απάντησης σας.”

 

 

Προς την εργοδοσία της ⁦@AvgiOnline⁩ : φανταζομαι πριν βγει αυτο το πρωτοσελιδο τακτοποιήσατε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων σας; Δεν πιστευω αυτες τις δύσκολες ωρες η αριστερή εργοδοσία να μην εχει πληρώσει στο συνολο τους εργαζόμενους της. Εν αναμονη της απάντησης σας

Προβολή εικόνας στο Twitter