Τον διπλασιασμό των προστίμων για όσους επιχειρήσουν να περάσουν τα διόδια την περίοδο του Πάσχα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Εδώ και λίγα λεπτά από τις 18:00 το απόγευμα στα διόδια σε όλη την Επικράτεια και Εθνικές, περιφερειακούς δρόμους η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου σε 24ώρη βάση. Το λιμενικό προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους. Θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμως κατοικούντων και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και το τέλος των μέτρων. Εξαίρεση προβλέπεται μόνο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον φέρουν φύλλο πορείας ή υπηρεσιακή βεβαίωση» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Από σήμερα το βράδυ και για όλο το διάστημα σε περίπτωση που κριθεί ότι η προσπάθεια γίνεται για λόγους αναψυχής το πρόστιμο θα είναι 300 ευρώ και το όχημα θα γυρίζει πίσω και χωρίς τις πινακίδες του. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η επικοινωνία με τα νησιά με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους. Οι κάτοικοι της Σύμης θα μπορούν να πάνε στη Ρόδο για προμήθειες, φαρμακείο ή τράπεζες. Οι κάτοικοι της Ρόδου δεν θα μπορούν να μεταβούν στη Σύμη» κατέληξε.

Facebook Comments