Σέντρα στις 13 Ιουνίου ψήφισε η Serie A

MarketNews

Σέντρα στις 13 Ιουνίου ψήφισε η Serie A, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την 13η Ιουνίου προτείνει ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος η Serie A, μετά τη σημερινή (13/05) γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την κυβέρνηση της χώρας, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την κυβέρνηση να έχει δώσει άδεια στους συλλόγους για να αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα (18/05). Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει αποφασιστεί εάν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, έστω και χωρίς την παρουσία θεατών.

«Αν και η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι υπό σκέψη, η ημερομηνία της 13ης Ιουνίου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η ιδανικότερη ... σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα για την προστασία των παικτών και όλων των εμπλεκομένων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Serie A.

Επίσης η Λίγκα γνωστοποίησε ότι οι σύλλογοι κάλεσαν τους κατόχους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων «να τηρήσουν τις προθεσμίες πληρωμής που ορίζονται στις συμβάσεις, προκειμένου να διατηρήσουν μια εποικοδομητική σχέση μαζί τους».