«Πράσινο φως» και για ομαδικές προπονήσεις στη Super League

MarketNews

«Πράσινο φως» και για ομαδικές προπονήσεις στη Super League, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το «πράσινο φως» από τις υγειονομικές αρχές δόθηκε στην Πολιτεία και, πλέον, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στην Super League.

Το πρώτο βήμα έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/05) με την απόφαση που πάρθηκε από τους αρμόδιους φορείς υγείας για τα μέτρα που θα ισχύσουν στη Super League σε περίπτωση που βρεθεί κρούσμα κορονοϊού (σ.σ. ολόκληρη η ομάδα θα μπει σε καραντίνα 5 ημερών)

Το επόμενο ενόψει της μεθαυριανής (Δευτέρα 18/05, 15:00), κρίσιμης τηλεδιάσκεψης των μελών της Λίγκας, ήταν το «ελεύθερο» από τις υγειονομικές αρχές για ομαδοποίηση των προπονήσεων.

Μια διαδικασία που πέρασε από πάρα πολλές «ζυμώσεις» την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά υπήρχαν πολλά στελέχη του ΕΟΔΥ και της Επιτροπής του Υφυπουργείου που θεωρούσαν πως το διάστημα των δύο εβδομάδων από την έναρξη των ατομικών προπονήσεων στα προπονητικά κέντρα (05/05) ανά μικρά γκρουπ, ήταν πολύ μικρό.

Ως εκ τούτου εξέφρασαν την άποψη ότι όλο το πρόγραμμα θα πρέπει να... πάει πίσω κατά μία εβδομάδα, προκειμένου να είναι ακόμη πιο «σίγουροι» για το «άνοιγμα» των ομαδικών προπονήσεων.