Οι «λαγοί» της σύμπλευσης ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ πήγαν για αντιπερισπασμό και βγήκαν κουρεμένοι

Πιέρρος Γιώργος

Οι «λαγοί» της σύμπλευσης ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ πήγαν για αντιπερισπασμό και βγήκαν κουρεμένοι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Κι ενώ δεν έχει προλάβει να καθίσει ο καπνός από τις δηλώσεις Ρέππα για διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, φαίνεται πως κάποιοι ενοχλήθηκαν που άρχισε να διαφαίνεται ο ρόλος τους, κόντρα στη γραμμή του κόμματος απόλυτα εναρμονισμένοι όμως με την μικροπολιτική και τα προσωπικά τους πολιτικά σχέδια.

Οι «λαγοί» που σπρώχνουν με κάθε τρόπο θέσεις όπως αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να κάνουν έναν άγαρμπο αντιπερισπασμό ώστε να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον και να βρεθούν απολογούμενοι όσοι βρίσκονται απέναντι στα σχέδια τους.

Και ο τρόπος όμως που επέλεξαν να το επιχειρήσουν αλλά και ο χρόνος αποδεικνύουν ότι έχουν παλιώσει από όλες τις απόψεις.  Με ένα ρεπορτάζ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» που μόνο κεντροαριστερή δεν την λέει κανείς, με τίτλο  «Διεύρυνση πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό» παρουσιάστηκαν ως «μεταγραφές» της ΝΔ  η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Χαρά Κεφαλίδου, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Πέρα από το ότι οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μετακινηθούν στη ΝΔ, έχοντας την δική τους πορεία στον χώρο, ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι αυτονόητο ότι δεν θα έκανε ποτέ πρόταση σε εν ενεργεία βουλευτές  του ΚΙΝΑΛ προκαλώντας ρήξη άνευ λόγου, δεν χρειάζεται μεταγραφές προσώπων την ώρα που κυριαρχεί δημοσκοπικά έχοντας την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς στη δεξαμενή του ήδη, ενώ υπάρχουν και περίεργες «απουσίες» από το ρεπορτάζ. Γιατί για παράδειγμα να μην ήθελε και τον Α. Λοβέρδο;

Το απόσπασμα από το άρθρο-απάντηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου είναι σαφές:

«Το είδαμε κι αυτό… Στημένο από την αρχή μέχρι το τέλος δήθεν ρεπορτάζ, προβοκατόρικο, χαρακτηριστικό δείγμα fake news, σε εφημερίδα αόρατης κυκλοφορίας «απεκάλυπτε» δήθεν ότι τέσσερις Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ανάμεσα στους οποίους και εγώ, εμφανιζόμασταν έτοιμοι προς Υπουργοποίηση σε ενδεχόμενο Ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Ασφαλώς και όλοι μας καταδικάσαμε αυτονόητα αυτό το δείγμα θλιβερής δημοσιογραφίας».

Φαίνεται πως οι «λαγοί» είναι πολύ παλιοί δεν έχουν πλέον ερείσματα σε μέσα του χώρου της κεντροαριστεράς και στράφηκαν προς την «ΕΣΤΙΑ», έχουν ξεχάσει δε πως στην εποχή των social media, πολύ διαφορετική από την εποχή της δόξας τους, ο χρόνος που επιλέγεις για αντεπίθεση είναι καθοριστικός.

Εδώ απλά εκτέθηκαν όχι μόνο ως λαγοί αλλά ως ξεπερασμένοι από την εποχή και ανίκανοι παράλληλα να προσαρμοστούν.