Η «Ομάδα Αλήθειας» με μια ανάρτηση της επιτίθεται στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με αφορμή την δήλωση για την τουρκική πρόκληση στον Έβρο.

Ο Ν. Δένδιας, μιλώντας στην ΕΡΑ, είπε, αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε στον Έβρο, «Εγώ εύχομαι να πάμε σε συνεννόηση. Υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού» και πρόσθεσε «Σας το είπα εμμέσως στην αρχή, ορθά δεν το παρατηρήσατε, το είπα κι εγώ με έναν τέτοιο τρόπο, γιατί δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις. Ανάμεσα σε δύο χώρες που είναι σύμμαχοι, αυτά τα πράγματα λύνονται χωρίς να γραφτεί ούτε μονόστηλο σε εφημερίδα. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή, όλα αυτά να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα».

Αυτή η δήλωση στάθηκε ως αφορμή για δημοσιευτεί στην «Ομάδα Αλήθειας», το παρακάτω σχόλιο: «Πριν 2 μήνες στον Έβρο ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό να παραβιάστουν τα σύνορα από την επίθεση της Τουρκίας μέσω του μεταναστευτικού. Τι νόημα έχει τώρα αυτή η απαράδεκτη δήλωση κύριε Δένδια;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα, καθώς οι θέσεις και δηλώσεις του ΥΠΕΞ επικρίνονται ως απαράδεκτες από τον μηχανισμό της «Ομάδας Αλήθειας», ο οποίος απηχεί πλήρως τις κομματικές θέσεις της ΝΔ παρά το γεγονός ότι το κόμμα δεν αναγνωρίζει άμεση σχέση.

 
Πριν 2 μήνες στον Έβρο ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό να παραβιάστουν τα σύνορα από την επίθεση της Τουρκίας μέσω του μεταναστευτικού.

Τι νόημα έχει τώρα αυτή η απαράδεκτη δήλωση κύριε Δένδια;

Ενσωματωμένο βίντεο

 

Facebook Comments