Ο Ν. Φίλης προβλέπει εκλογική νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Στα σοβαρά…

MarketNews

Ο Ν. Φίλης προβλέπει εκλογική νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Στα σοβαρά…, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο βουλευτής στην Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στην “Realnews”, όχι μόνο εμφανίζεται να μη φοβάται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά θεωρεί βέβαιη και την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!

Κάτι τέτοιο δεν έχει αφήσει να εννοηθεί κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής, οπότε ο Ν. Φίλης γίνεται πρωτοπόρος σε μια πολιτική ανάλυση που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη αναφορά του πρώην υπουργού έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να είναι ο κ. Μητσοτάκης εκείνος που θα ασκήσει το δικαίωμά του να προκαλέσει εκλογές κι έτσι να παραδεχτεί ότι είναι αδύναμος και ανίκανος να διαχειριστεί την κρίση έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή. Θα τον αφήσουμε να εξηγήσει γιατί -λόγω απλής αναλογικής- προτιμά τη σχετική πλειοψηφία ή την ήττα του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι έτσι να πειστεί κι ο τελευταίος πολίτης ότι ο Μητσοτάκης είναι για τα εύκολα και «για να τρώει από τα έτοιμα». Τα δύσκολα θα κληθεί από τον λαό να τα αντιμετωπίσει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ.