Σκουρλέτης: «Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ TV για να υπάρχει πολυφωνία»

MarketNews

Σκουρλέτης: «Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ TV για να υπάρχει πολυφωνία», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο γραμματέας του κόμματος ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξή του στην Αυγή τον λεγόμενο «ΣΥΡΙΖΑ ΤV» κάνοντας λόγο για «δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου».

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, «το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο της ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο υπάρχει χώρος και για μια ισχυρή αριστερή φωνή».

Το ΕΣΡ έχει αυτοακυρωθεί. Έχουμε ταυτόχρονα την εμπειρία της δικής μας περιόδου διακυβέρνησης. Είναι η ώρα, λοιπόν, για μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου, δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

«Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της Αυγής και του Κόκκινου», διευκρίνισε.