Κεγκέρογλου μαινόμενος κατά Πορτοσάλτε: «Ντροπή σου! Δεν σέβεσαι τίποτα»

MarketNews

Κεγκέρογλου μαινόμενος κατά Πορτοσάλτε: «Ντροπή σου! Δεν σέβεσαι τίποτα», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σφοδρή επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, για τα όσα είπε κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του δημοσιογράφου, ο οποίος με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, 28 Μαΐου του 1979, με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει τη συμφωνία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αφού είπε πως «η Ελλάδα από μια γραφική χώρα έγινε μια κανονική χώρα, αυτή η στιγμή έσωσε τη χώρα», εν συνεχεία άφησε αιχμές για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Έτσι λοιπόν, ο Β. Κεγκέρογλου απάντησε άμεσα, μέσω Twitter, στον Α. Πορτοσάλτε, γράφοντας το εξής:

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!».