Τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ επέστρεψαν δυναμικά μετά τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, μοιράζοντας μεγάλα κέρδη από τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας των πρακτορείων. Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού, μετά τον νικητή του ΛΟΤΤΟ, που κέρδισε το περασμένο Σάββατο 1,2 εκατ. ευρώ, ακόμη δύο παίκτες κέρδισαν τις τελευταίες ημέρες μεγάλα ποσά στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε 1,9 εκατ. ευρώ, ενώ στο ΛΟΤΤΟ ένας νικητής κέρδισε 300.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται το τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, με το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας να έχει φτάσει στα 9 εκατ. ευρώ.

Στη Λάρισα 1,9 εκατ. ευρώ από το Λαϊκό
Το Λαϊκό Λαχείο έδωσε εκατομμύρια στη Λάρισα, στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης, 26 Μαΐου. Ο Α’ Λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ελευθερίας Κατσιάβαλου με αριθμό 232743, μοίρασε το ποσό του 1.902.100 ευρώ.

Δεύτερη συνεχόμενη κλήρωση ΛΟΤΤΟ με μεγάλο νικητή
Ακόμη έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ την περασμένη Τετάρτη, 27 Μαΐου. Ο τυχερός παίκτης κέρδισε το έπαθλο των 300.000 ευρώ, με ένα δελτίο στο οποίο είχε συμπληρώσει μόνο έξι στήλες. Ο νικητής κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Λήμνου.

Στα ύψη το έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ
Την ίδια ώρα, τα συνεχόμενα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ έχουν εκτοξεύσει το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας στα 9 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό αναμένεται να μοιραστούν ένας ή περισσότεροι νικητές στην κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής, 31 Μαΐου. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως την Κυριακή το βράδυ στις 21:30. Οι παίκτες μπορούν να συμπληρώνουν τα δελτία τους στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr ή του app του ΤΖΟΚΕΡ.

Facebook Comments