Οι διακοπές του Χαρδαλιά στην Κυπαρισσία

MarketNews

Οι διακοπές του Χαρδαλιά στην Κυπαρισσία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην γενέτειρα της συζύγου του, Γιώτας Παπαγιωτοπούλου, την Κυπαρισσία.

Ο Ν. Χαρδαλιάς, απαλλαγμένος πλέον από τις καθημερινές τηλεοπτικές ενημερώσεις για τον κορωνοϊό, βρήκε χρόνο να επισκεφθεί την Κυπαρισσία για να χαλαρώσει λίγο από το βαρύ, μέχρι πρότινος, πρόγραμμά του εν όψει και του καλοκαιριού, που χρειάζεται ετοιμότητα τόσο για ενδεχόμενη έξαρση του ιού όσο και για ζητήματα αντιπυρικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, από χθες το πρωί, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε βόλτες στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας επισκεπτόμενος καταστήματα συγγενικών του προσώπων και την πλατεία της πόλης, όπου απόλαυσε την ηλιόλουστη ημέρα μέχρι αργά το μεσημέρι. Μαζί του η σύζυγός του και η κόρη τους, καθώς και η αδελφή της συζύγου του, αντιδήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Αργά το μεσημέρι στην παρέα προστέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου.