Βαδίζουμε, εδώ και εβδομάδες, στη γέφυρα που μας οδηγεί στη «νέα κανονικότητα». Συνεχίζουμε αυτή την πορεία, με πέντε ακόμη ενδιάμεσους σταθμούς, είπε σήμερα ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπενθυμίζοντας τις ισάριθμες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν χθες για την επαναλειτουργία και άλλων ΚΑΔ-επιχειρήσεων.

«Ολοκληρώνεται με ελάχιστες εξαιρέσεις η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, αλλά ας μην κάνουμε λάθος, ας μην εφησυχάζουμε» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να ακολουθούν όλοι πολύ σχολαστικά τα πρωτόκολλα και τους κανόνες υγιεινής, με βασή τις οδηγίες των ειδικών. Η έως τώρα ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα είναι η πυξίδα που μας οδηγεί με ασφάλεια στη νέα κανονικότητα, είπε ο κ. Πέτσας.

Όπως συμπλήρωσε, «κρατάμε στο διάστημα που ακολουθεί το άυλο εθνικό κεκτημένο της προηγούμενης περιόδου: Την εμπιστοσύνη που σφυρηλατήθηκε στα δύσκολα και την αναβαπτισμένη εθνική αυτοπεποίθηση.

Και συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά: Άμυνα στην πανδημία, αντεπίθεση στην οικονομία. Με προτεραιότητα τη στήριξη της απασχόλησης, τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και την προώθηση της ευημερίας για όλους, η κυβέρνηση συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά και δρομολόγησε από την πρώτη στιγμή μετεκλογικά».

Facebook Comments