Βελόπουλος ετοιμοπόλεμος: «Δεν μπορεί να μου κάνει τον νταή ο Ερντογάν και να μην απαντάω»

MarketNews

Βελόπουλος ετοιμοπόλεμος: «Δεν μπορεί να μου κάνει τον νταή ο Ερντογάν και να μην απαντάω», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» είναι έτοιμος για όλα, θεωρητικά τουλάχιστον: «Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” γραμμή μας. Εδώ και 50 χρόνια η ιστορία των έξι και 12 μιλίων είναι στημένο πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εξωτερική μας πολιτική. Είμαστε η μοναδική χώρα που κάνει εξωτερική πολιτική με επιστολές» είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Αυτό που έκανε η Τουρκία πριν 15 μέρες να το κάνουμε εμείς. Δασμούς στα τουρκικά προϊόντα. Θα τους επέβαλα δασμούς.Δεν μπορεί να μου κάνει τον νταή ο Ερντογάν και να μην απαντάω», συμπλήρωσε.