Ντέρμπι μόνο λόγω ονομάτων ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζουν εύκολα με 3-0. Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” απέχουν μόλις μία νίκη από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το «3 στα 3» στα πλέι οφ, αφού τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές είχε κερδίσει με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 3-1 τον Άρη στο “Καραϊσκάκη”, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει… σεφτέ.  Με αυτό το τρίποντο ο Ολυμπιακός έφτασε τους 75 βαθμούς και είναι στο +19 από τον ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι στην 4η θέση με 46.

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Ομάρ (74’ Μασούρας), Μπα, Σεμέδο, Γκιγιέρμε (61’ Καφού), Καμαρά (86’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (61’ Χασάν).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86’ Καμπετσής), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (72’ Μπουζούκης), Δώνης, Ζαχίντ (46’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

πηγή: filathlos.gr

Facebook Comments