Ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέφυγε τελικά τον κορονοϊό, ο οποίος χτύπησε το τουρνουά “Adria Tour” που διοργάνωνε ο ίδιος, σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από το Ζαντάρ στο Βελιγράδι και βρέθηκε θετικός στον ιό, χωρίς πάντως να εμφανίζει συμπτώματα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του.

Ο Τζόκοβιτς είναι ο τέταρτος παίκτης που βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο τουρνουά επίδειξης, μετά τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροΐτσκι.

Τζόκοβιτς: Θετικό στον κορονοϊό το Νο1 του παγκόσμιου τένις – Μετά από τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος
Εκτός από τους τέσσερις τενίστες που πήραν μέρος στο Adria Tour, τρία μέλη των προπονητικών ομάδων έχουν επίσης διαγνωσθεί με κορονοϊό. Πρόκειται για τον προπονητή του Ντιμιτρόφ, Κρις Γκρο, τον φυσιοθεραπευτή του Βούλγαρου τενίστα, Άλγκις Χρίστοφ, και τον γυμναστή του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μάρκο Πανίκι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Σέρβου τενίστα δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα ενώ θετική βρέθηκε και η σύζυγός του Γέλενα. Τα τεστ των παιδιών του βρήκαν αρνητικά.

Facebook Comments