Ένας ελληνικός προορισμός, η Άνδρος, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Sunday Times με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό για φέτος.

Στο δημοσίευμά τους, οι Sunday Times στέκονται στην πρωτοβουλία του Andros Routes και τις περιπατητικές δυνατότητες του προορισμού, εστιάζοντας στο δίκτυο μονοπατιών που συνδέει βυζαντινά μνημεία, μουσεία, αλλά και στο ενετικό κάστρο και τις ιδιαίτερες παραλίες.


Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, σημείωσε σε δήλωσή του ότι η διάκριση από τους Sunday Times ανήκει πρωτίστως στη θαυμαστή πρώτη ύλη του νησιού, η οποία δεν είναι άλλη από την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της.

«Θεωρούμε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις ως την καλύτερη επιβράβευση του δήμου, των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων του νησιού, που αγωνίζονται καθημερινά και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγείας, που καθιστούν την Άνδρο έναν ποιοτικό και ασφαλή προορισμό, άξιο και κατάλληλο για παγκόσμιες διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη», συμπλήρωσε.

Facebook Comments