Η «ξαφνική αγάπη» της Έλενας Ακρίτα για την Ν. Κεραμέως

MarketNews

Η «ξαφνική αγάπη» της Έλενας Ακρίτα για την Ν. Κεραμέως, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με μια ανάρτηση της υπουργού Παιδείας σχετικά με το pride και τον σεξουαλικό προσανατολισμό ασχολήθηκε η Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά: "Σήμερα την συμπαθούμε λίγο περισσότερο, μέχρι αύριο βλέπουμε. Αν στα λόγια προσθέσει και έργα θα την χειροκροτήσουμε".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι όμως η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως που έκανε την Έλενα Ακρίτα να τη... συμπαθήσει λίγο περισσότερο; Η υπουργός Παιδείας έκανε ένα ποστάρισμα σχετικά με το pride και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ο οποίος όπως αναφέρει "είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου".

"Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος. #worldPride2020 #GlobalPride2020", έγραψε η κ. Κεραμέως.