Η πάσα της Φώφης στον Κυριάκο για την οικονομία

MarketNews

Η πάσα της Φώφης στον Κυριάκο για την οικονομία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες ότι θα απαντήσει στην ερώτηση της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή για την οικονομία και τα εργασιακά. 

Μαθαίνω αρμοδίως ότι ο πρωθυπουργός θα αξιοποιήσει το βήμα, προκειμένου να κάνει ανακοινώσεις, όπως είχε κάνει και όταν τον είχε προκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας και είχε ανακοινώσει τόσο την παράταση της προστασίας της Α’ κατοικίας όσο και το νέο σχήμα που θα διαδεχθεί το καθεστώς των παρατάσεων. 

Ετσι, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει αναφορές στη βελτίωση του προγράμματος Συνεργασία σε δύο σκέλη. Αφενός, στη μείωση της γραφεοκρατίας που έχει καταστήσει μέχρι στιγμής το πρόγραμμα ασύμφορο. Αφετέρου, αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό το πρόγραμμα, με το σενάριο να προβλέπει ακόμα μεγαλύτερη επιδότηση εισφορών για τους εργοδότες. Ακόμα, δεν είναι απίθανο ο κ. Μητσοτάκης να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πόσο «γενναία» θα είναι η μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις, η οποία έχει προαναγγελθεί. 

 
Ο εξ απορρήτων