Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του τουρισμού και της εστίασης υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας» που διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας τα μενού που τους χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας με έκπτωση 50% και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με γαστρονομικά έπαθλα. Ειδικά φέτος, η έκπτωση θα παρέχεται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα από 7/7 έως 31/7, με τις κρατήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιήσουν την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα τους στα βραβευμένα εστιατόρια από 2/7/2020 έως 31/7/2020 θα επωφεληθούν από:

  • 50% έκπτωση στα ειδικά μενού
  • συμμετοχή σε κλήρωση, στην οποία:

• 2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο “Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία” και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια “Tudor Hall Restaurant” και “Botrini’s Restaurant”

 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Τα βραβευμένα εστιατόρια, τα μενού, οι τιμές τους και οι ημέρες που θα ισχύει η προσφορά έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Αθηνόραμα και στην ιστοσελίδα www.xrysoiskoufoi.gr/VravevmeniGastronomia, ενώ είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα εστιατόρια και η προπληρωμή, είτε τηλεφωνικά είτε online στο www.xrysoiskoufoi.gr/VravevmeniGastronomia. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάθε online προπληρωμή εξασφαλίζει 5 συμμετοχές.

Facebook Comments