Με ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter o ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Γουέστ χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Ο Γουέστ ήταν ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ και είχε επισκεφθεί τον τον Λευκό Οίκο, ενώ είχε κάνει εμφανίσεις φορώντας καπέλο το με το σύνθημα «Make America Great Again». Ωστόσο το 2018 ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα.

Η προθεσμία για τις υποψηφιότητες για την προεδρία, που προς το παρόν διεκδικούν ο Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και ο Τζο Μπάιντεν ως υποψήφιος των Δημοκρατικών, δεν έχει λήξει σε πολλές πολιτείες. Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν ο Κάνιε Γουέστ πραγματικά θέλει να είναι υποψήφιος ή η ανάρτηση αυτή ήταν μία πλάκα. 

Facebook Comments