Με την επιφύλαξη ότι αυτά είναι όσα λέει ο Χρήστος Καλογρίτσας και μόνο, η εκδοχή των πραγμάτων είναι η εξής: το Μαξίμου του 2016 ήθελε ένα ΣΥΡΙΖΑ TV. Βρήκε τον Καλογρίτσα ως «μπροστινό», αλλά ήταν γνωστό ότι ο άνθρωπος δεν είχε χρήματα για κάτι τέτοιο. Με τη μεσολάβηση του «White House» ή του μαγαζιού, αν θέλετε, βρήκε 3 εκ. Ευρώ για την εγγυητική του διαγωνισμού μέσω του ομίλου Χούρι. Και, όταν κηρύχθηκε έκπτωτος από τη διαδικασία, γιατί βεβαίως δεν βρέθηκαν ως τότε 18 εκ. ευρώ, τα λεφτά έκαναν φτερά και τώρα οι Χούρι τα ζητάνε…

Επιμένω και πάλι, αυτή είναι η άποψη του Καλογρίτσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν μας λέει ποια είναι η άλλη οπτική. Μας είπε ότι ο Θεοδωρικάκος είναι κουμπάρος του Καλογρίτσα. Βεβαίως. Και ότι ο Λοβέρδος που είναι δικηγόρος του εμπλέκεται στη Νοβάρτις, άρα διαμορφώνει μια κατά το δοκούν υπερασπιστική γραμμή. Εικασία. Για τα γεγονότα, για την ταμπακιέρα, τίποτα. 

Κοινή συνισταμένη σε όλες τις βρώμικες υποθέσεις που ανακύπτουν είναι η εξής μία: το τότε Μαξίμου. Είτε λεγόταν Μαξίμου, είτε κατάστημα, είτε Λευκός Οίκος, φέρεται να είναι ένα κέντρο για νταραβέρια, το επίκεντρο μιας προσπάθειας διαμόρφωσης ενός εξωθεσμικού μηχανισμού, ενός παράκεντρου εξουσίας. 

Είναι, δε, πολλές και οι συμπτώσεις. Όλοι ήξεραν το 2016 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δημιουργηθεί ένα νέο φιλοκυβερνητικό κανάλι. Έπαιξε καίριο ρόλο, ώστε να..βοηθήσει τους μετόχους του Mega να το κλείσουν. Στελέχη του φέρονται να ζήτησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη πολλά λεφτά για να ξελασπώσουν τον Καλογρίτσα και να μπορέσει να κάνει κανάλι. 

Τόσες συμπτώσεις ή τόσο πρόχειροι διαχειριστές του μαγαζιού; Η απάντηση εύκολη…

Facebook Comments