«Σας ενημέρωνα προ ημερών» -γράφει ο ‘’Βηματοδότης’’- «πως η Βουλή θα έθετε σύντομα υπόψη του Σώματος τη δικογραφία για την υπόθεση Πετσίτη που βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής εδώ και μήνες και η οποία αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα».

Και συνεχίζει: «Καταλαβαίνω πως με αφορμή τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα για τον Νίκο Παππά η σχετική διαδικασία επιταχύνεται. 

Θα μου πείτε με τα μπάνια του λαού; Ναι με τα μπάνια του λαού, καθώς το πράγμα καίει και σπαρταράει ταυτόχρονα.

Μια εξέλιξη που συνέβαλε πρόσθετα στα να ξεκολλήσει το θέμα Πετσίτη ήταν οι φωτογραφίες που ανακαλύφθηκαν προ ημερών και έδειχναν τον Μανώλη Πετσίτη στη «μεζούρα» της ΓΑΔΑ μετά από δύο συλλήψεις στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η πρώτη το 2004 και η δεύτερη το 2014 – για πλαστογραφία παρακαλώ-.  Μάλιστα, η δεύτερη σύλληψη έγινε λίγο πριν ο Πετσίτης αναλάβει φορολογικός εκπρόσωπος Κυπρίων δικηγόρων στην Αθήνα, που εργάζονται για τον Κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιστήθιο φίλο του Νίκου Παππά. Τον θυμάστε; Αυτός που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και που πήγε μαζί με τον Παππά στην Βενεζουέλα για να δουν πώς μπαίνουν τα τρόφιμα τα ράφια στα σούπερ μάρκετ.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως όταν ο Πετσίτης κληθεί από την Βουλή ή από τους Εισαγγελείς να μιλήσει θα έχουμε νέα επεισόδια στο σήριαλ Παππά. Και πολύ πιθανόν να έχουμε και νέα για την περίφημη «White Porscha».

 Να σημειώσω τέλος ότι ο φάκελος τη Δικαιοσύνης που βρίσκεται στη Βουλή περιλαμβάνει και τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκου στις οποίες εμπλέκει τρεις υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Ιανουάριο ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας».

Facebook Comments