Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ με τον γιο του Τζακ –που ερμηνεύουν οι Λίαμ Νίσον και  Μάικλ Ρίτσαρντσον αντίστοιχα, η Ντακότα Τζόνσον υποδύεται μια ταλαντούχα μουσικό παραγωγό που πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία για να το αποδείξει και η ταινία του Αριέλ Γουϊνογκράδ που εμπνέεται από μια θρυλική ληστεία στην Αργεντινή, είναι μερικές από τις ταινίες της εβδομάδας.

 

Made in Italy

Ένας ζωγράφος που έχει αποξενωθεί από το γιο του, διευθυντή μιας λονδρέζικης γκαλερί, ταξιδεύει μαζί του ως την Τοσκάνη για να επισκευάσουν το παρατημένο εξοχικό τους. Τον πρώτο τον συνδέουν βαθιές αναμνήσεις με τη γραφική βίλα, την οποία ο δεύτερος θέλει εσπευσμένα να πουλήσει.

Σκηνοθεσία Τζέιμς ΝτΆρσι με τους: Λίαμ Νίσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο

Το Κόλπο του Αιώνα

Στο Μπουένος Άιρες του 2006 μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να ληστέψει ένα υποκατάστημα της Banco Rio κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και μια εντελώς απρόβλεπτη έξοδο.

Σκηνοθεσία Άριελ Γουίνογκραντ με τους: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ντιέγκο Περέτι, Πάμπλο Ράγκο

Όνειρα στην Καλιφόρνια

Η Γκρέις Ντέιβις είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια της μουσικής σκηνής, σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας της. Να ρισκάρει ένα καινούριο άλμπουμ, όπως τη συμβουλεύει η νεαρή, αφοσιωμένη βοηθός της με όνειρα παραγωγού, ή να «αποσυρθεί» στις πίστες του Λας Βέγκας; Ένας ανερχόμενος μουσικός θα γίνει ο απρόσμενος καταλύτης στη σχέση ζωής των δυο γυναικών.

Σκηνοθεσία Νίσα Γκανάτρα με τους: Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Μπιλ Πούλμαν, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ

Ένα Γιατρό Παρακαλώ

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σερζ είναι ο μόνος διαθέσιμος γιατρός έκτακτης ανάγκης. Χτυπημένος από έναν πόνο στη μέση, θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντελιβερά, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά του και θα επιχειρήσει να προβεί σε τηλεφωνικά «καθοδηγούμενες» διαγνώσεις.

Σκηνοθεσία Τριστάν Σεγκελά με τους: Μισέλ Μπλαν, Χακίμ Τζεμιλί, Σολέν Ριγκό

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι

Ένας κακόβουλος πρίγκιπας και μια δαιμόνια βασίλισσα έχουν αποκτήσει το Μαγικό Διαμάντι, το οποίο σύμφωνα με ένα θρύλο εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του. Ένας άτακτος πιτσιρικάς, όμως, καταφέρνει να το κλέψει, ενώ ο αδίστακτος πειρατής Μαυροδόντης βρίσκεται στα ίχνη του.

Σκηνοθεσία Μάριτ Μουμ Άουνε, Ράσμους Α. Σίβερτσεν

Facebook Comments