Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ από Γεννηματά για Παπανδρέου-Καστανίδη

MarketNews

Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ από Γεννηματά για Παπανδρέου-Καστανίδη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Απείχαν από την ψηφοφορία ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, καθώς και ο Χάρης Καστανίδης, αψηφώντας τη γραμμή του κόμματος και της Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προχώρησε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος με μία σύντομη δήλωσή της αμέσως μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: «Συγκαλώ Παρασκευή στις 14.00 μ.μ την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή Κοινοβουλευτική διαδικασία».

Δεν τίθεται θέμα διαγραφής για τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Μarketnews.gr. Ωστόσο, η διαφοροποίηση Παπανδρέου είναι κάτι παραπάνω από ηχηρή καθώς στην ομιλία της η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει πως «Ξαναγράψαμε με δημοκρατικό μελάνι το νομοσχέδιο για τις πορείες», ενώ λίγη ώρα αργότερα ο κ. Παπανδρέου μιλούσε για «αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο».