Η σημερινή κατανόηση της παθογένειας της ακμής εξελίσσεται συνεχώς. Ωστόσο, οι καθορισμένοι παθογενετικοί παράγοντες κλειδιά περιλαμβάνουν την υπερκερατινοποίηση των θυλακίων, τον μικροβιακό αποικισμό με τα προπιονικά βακτηρίδια και την παραγωγή και πολύπλοκους φλεγμονώδεις μηχανισμούς που εμπλέκουν τόσο την έμφυτη όσο και την επίκτητη ανοσία. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι νευροενδοκρινικοί ρυθμιστικοί μηχανισμοί, η διατροφή και οι γενετικοί και μη γενετικοί παράγοντες μπορούν όλες να συμβάλλουν στη πολυπαραγοντική διαδικασία της παθογένειας της ακμής.

Κρέμα Liposkin®

Είναι ένας μοναδικός Συνδυασμός τριών βασικών βιταμινών με στόχο πολλούς μηχανισμούς στην παθογένεση της ακμής

Είναι το μόνο προιόν παγκοσμίως που έχει ενσωματωθεί σε κρέμα η 7-δεϋδροχοληστερόλη

7-δεϋδροχοληστερόλη (προβιταμίνη D3) με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση αλλά και Επαναδιαμόρφωνοντας την δερματική εξωκυτταρική μήτρα.

Και επίσης

Νικοτιναμίδιο 4% (βιταμίνη ΡΡ)

Μείωση των προ-φλεγμονωδών κυτοκινών και βελτίωση του φραγμού του δέρματος

Ρετινόλη (παράγωγο βιταμίνης Α)

Ρύθμιση της διαφοροποίησης των κερατινοκυττάρων

Η κρέμα Liposkin® είναι ένα προϊόν που περιέχει τρεις δραστικές ουσίες με πολλαπλές επιπτώσεις στην παθογένεση της ακμής. Μοριακές μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει ευνοϊκές επιπτώσεις στις παραμορφωτικές συνέπειες της ακμής (ατροφική ή υπερτροφική ανάπτυξη ουλών). Επιπλέον, μπορεί να αναστείλει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις που είναι θεμελιώδεις για τις κλινικές εκδηλώσεις ακμής.

Δεν είναι λιπαρή και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μακιγιάζ καθώς είναι αδιαφανές. Η συνεχής χρήση του προϊόντος μπορεί να βελτιώσει τη συμμόρφωση του ασθενούς στη φαρμακολογική θεραπεία.

Ενδείξεις

– θεραπεία ήπιας έως μέτριας ακμής,

– Χρήση σε συνδυασμό με ρετινοειδή σε σοβαρή ακμή,

– Πρόληψη των μικροφραγμένων πόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού,

– Πρόληψη της ακμής στην εφηβεία,

– Μακροχρόνια συντήρηση μετά από ειδικές θεραπείες κατά της ακμής.

Τρόπος χρήσης: εφαρμόζεται καθημερινά στο καθαρό και ξηρό πρόσωπο. Δόση για ενιαία εφαρμογή: 5 εκ. Της κρέμας (περίπου 0,4 ml) μπορεί να καλύψει την επιφάνεια του προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε το Liposkin πατήστε εδώ

Facebook Comments