Μουρμούρα: Ο Ηλίας και η Καίτη χωρίζουν

MarketNews

Μουρμούρα: Ο Ηλίας και η Καίτη χωρίζουν, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στην Μουρμούρα τη νέα σεζόν. Δείτε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

“Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό”, λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη νέα σεζόν της Μουρμούρας.

Πολλές και απίστευτες ανατροπές έρχονται στις οθόνες μας στην 8η σεζόν της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Τα ζευγάρια μένουν ως έχουν στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Ναι, οι ίδιοι θα είμαστε. Θα έχουμε όμως και πιο σταθερούς ρόλους στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Σε εμάς, για παράδειγμα, θα βλέπετε περισσότερο την ηθοποιό που υποδύεται τη βοηθό της κυρίας Καίτης.

Τι αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Η πιο ουσιαστική στο δικό μας ζευγάρι είναι ότι χωρίζουμε, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ήταν πολύ έξυπνο σεναριακό εύρημα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό.

Τι άλλο να περιμένουμε στην ιστορία του Ηλία και της Καίτης;

Τα πάνδεινα. Είναι πραγματικά πολύ ωραία τα καινούρια σενάρια. Μπαίνουμε στην όγδοη χρονιά και πραγματικά το διασκεδάζουμε. Το χαιρόμαστε! Θα δούμε το παιδί να μεγαλώνει… Θα δούμε πολλά…