Σεβίλη και Σαχτάρ Ντόνετσκ πήραν την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Europa League, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ αντίστοιχα.

«Πλώρη» για το έκτο της τρόπαιο στη διοργάνωση έχει βάλει η Σεβίλη, η οποία με το γκολ του Οκάμπος στο 88ο λεπτό επικράτησε με 1-0 της Γουλβς, η οποία στο 11΄ είχε χάσει πέναλτι με τον Χιμένες (απόκρουσε ο Μπόνο).

Η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε δίκαια το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι η έκτη φορά που φθάνει στην τετράδα της διοργάνωσης και τις πέντε προηγούμενες έφθασε στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο.

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Europa League προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία συνέτριψε με 4-1 την Ελβετία και στην επόμενη φάση θα βρει στο δρόμο της την Ίντερ.

Την ερχόμενη Κυριακή (16/08) στις 22:00 η Σεβίλη θα παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κολονία, ενώ μία ημέρα αργότερα (17/08), η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ στο Ντίσελντορφ (22:00).

Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου.

Facebook Comments