ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΜΟΤΟΡ

Δεν είναι μυστικό ότι η σωστή λειτουργία του κινητήρα ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από το ιξώδες του λαδιού κινητήρα. Οι πυκνές επιλογές διατηρούν τον κινητήρα ασφαλή το καλοκαίρι, ενώ χρειάζεστε καύσιμο χαμηλότερης πυκνότητας το χειμώνα. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ταξινόμηση των καλύτερων λαδιών κινητήρα σύμφωνα με το Antallaktikaonline.gr, το οποίο θα σας επιτρέψει όχι μόνο να οργανώσετε τις βέλτιστες συνθήκες για τη λειτουργία της συσκευής, αλλά και να βελτιώσετε τις ιδιότητες του αυτοκινήτου.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 5W30

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Dexos2 Longlife

Οι τρεις κορυφαίοι ηγέτες λαδιού κινητήρα ανοίγονται από το μοντέλο GM Dexos 2 Long Life 5W-30, ειδικά σχεδιασμένο για αυτοκίνητα που αποτελούν μέρος της General Motors. Ειδικά για τις σύγχρονες μάρκες αυτοκινήτων όπως Cadillac, Chevrolet, Opel και άλλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας βενζίνης όσο και για ντίζελ. Θα βρείτε επίσης πολλές θετικές κριτικές από αυτοκινητιστές σχετικά με αυτοκίνητα με turbo κινητήρες στο διαδίκτυο. Τα οφέλη του προϊόντος περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προσθέτων που επεκτείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής των μονάδων και επεκτείνουν το διάστημα αλλαγής υγρού.

 

MOBIL 1 ESP

Είναι ένα πολύ αποδοτικό προϊόν που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Αν ψάχνετε για ένα καλό λάδι κινητήρα 5w30, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στις κριτικές των χρηστών σχετικά με την ποιότητα του Mobil 1 ESP Formula. Πολλοί χρήστες έχουν ήδη εκτιμήσει την ποιότητα αυτού του προϊόντος για εγκαταστάσεις ντίζελ και βενζίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προγραμματιστές προτιμούν τη μείωση της τοξικότητας των καυσαερίων. Φυσικά, το λάδι κινητήρα πληροί τα κορυφαία πρότυπα και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Κατάλληλο για μάρκες όπως Audi, BMW, Mercedes-Benz, Skoda, VW και άλλα σύγχρονα ευρωπαϊκά οχήματα. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το προϊόν τους προστατεύει τέλεια τους εξουδετερωτές, τα φίλτρα σωματιδίων και αποτρέπει τη δημιουργία λάσπης.

 

ELF Evolution 900 SXR

Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τη συνθετική τεχνολογία Elf. Για το λόγο αυτό, ένα από τα καλύτερα λάδια κινητήρα 5W-30 έχει σχεδιαστεί για χρήστες που προτιμούν τη δυναμική οδήγηση. Είναι τοποθετημένο ως μια αξιόπιστη λύση για σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας που λειτουργούν τόσο στον κινητήρα όσο και στον κινητήρα ντίζελ. Σε αυτήν την περίπτωση, οι κινητήρες μπορούν να εξοπλιστούν με ένα στρόβιλο, ένα σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, αυτό το προϊόν βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης πόρων. Παρέχει λειτουργία σε λειτουργία εκτεταμένου διαστήματος λίπανσης. Ταυτόχρονα έχει δημοκρατικό νόημα.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 5W40

MOBIL Super 3000 X1

Η οικογένεια Mobil Super 3000 ™ έχει από καιρό αποδειχθεί σε εφαρμογές πλευρικής γραμμής για να βελτιώσει την απόδοση του οχήματος. Αν ψάχνετε για ένα καλό λάδι κινητήρα 5W-40, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν καθώς προσελκύει γράσο και προστατεύει τον κινητήρα καλύτερα όταν χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Επιπλέον, το γνωστό επώνυμο προϊόν βελτιώνει σημαντικά τις ιδιότητες λίπανσης κατά την εκκίνηση με κρύο τρόπο, καθαρίζει τον κινητήρα και προστατεύει το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας από τη δημιουργία λάσπης. Έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι των ορυκτών και ημι-συνθετικών αναλόγων. Συνιστάται για χρήση σε δύσκολους δρόμους.

 

ΣΥΝΟΛΟ χαλαζία 9000

Μεταξύ των λαδιών κινητήρα υψηλής ποιότητας, το QUARTZ 9000 5W-40 αξίζει επίσης προσοχή, το οποίο έχει αναπτυχθεί για διάφορους κινητήρες. Πληροί τα ισχύοντα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα ποιότητας. Εμφανίζεται καλά σε συνθήκες εκτός δρόμου. Αυξάνει τη σταθερότητα των σταθμών παραγωγής ενέργειας επεκτείνοντας το διάστημα αποστράγγισης. Κρίνοντας από τις κριτικές, αυτό το προϊόν διατηρεί τις ιδιότητές του όταν χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες έως -39 βαθμούς. Το φιλμ λαδιού παραμένει σταθερό ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα οφέλη περιλαμβάνουν καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, γρήγορη εκκίνηση σε κρύο περιβάλλον, εξοικονόμηση καυσίμου, καθαρισμό συστατικών μονάδων. Κρίνοντας από τις κριτικές των αυτοκινητιστών, είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε το ίδιο προϊόν υψηλής ποιότητας σε τέτοια τιμή.

 

SHELL Helix Ultra

Εάν μέχρι σήμερα “ο εγκέφαλός του έχει αλλάξει” για την αγορά ενός καλού συνθετικού λαδιού 5w-40, σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τη γραμμή SHELL Helix Ultra. Αυτό το προϊόν έχει αναπτυχθεί ειδικά για να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας και για να προστατεύει τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής από επικίνδυνες εναποθέσεις. Ακόμη και με ενεργή οδήγηση, η ρύπανση περιορίζεται στο ελάχιστο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό το λάδι κινητήρα είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ιδανικό για σταθμούς φυσικής αναρρόφησης, υπερτροφοδοτούμενους και ενέσιμους. Δείχνει εξαιρετική απόδοση στα οχήματα ντίζελ. Ωστόσο, το ευέλικτο προϊόν μπορεί να αντέξει σε ακραίες συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Facebook Comments