Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, στις 15:00 με την υποστήριξη του γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, την 4η συνάντηση με επίκεντρο τους ανεπίσημους φροντιστές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση θα αναφερθεί σε τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης και στην Ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου που επηρεάζει ασθενείς και φροντιστές.
 
Να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί η υλοποίηση της Ευρωπαϊκής οδηγίας για φροντιστές.
Η συνάντηση θα φιλοξενήσει σημαντικούς επιστήμονες όπως την βουλευτή και ψυχίατρο κα Μαριέτα Γιαννάκου, τον ψυχίατρο κοΔημήτριο Κόντη, την Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου, την Ψυχίατρο κα Γεωργία Μπαλτά και εκπροσώπους φροντιστών.Ο κ. Χάρης Κούντουρος θα εκπροσωπήσει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
 
Η ΕΠΙΟΝΗ θα συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τις οργανώσεις  Eurocarers, CVBF, ΕΔΡΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Άνεμο Ανανέωσης, Spanish, Serbian και Belgian Brain Council για την την πραγματοποίηση αυτής της διαδικτυακής εκδήλωσης 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία των εταιριών Interamerican, Pfizer, Novartis και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.psychologynow.gr και το https://dailypharmanews.gr/
 
 
Περισσότερες πληροφορίες: www.epioni.gr

 

Facebook Comments