Πολύς λόγος γίνεται την τελευταία περίοδο για τη χρήση της μάσκας ή την εκδοχή που δίνουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Διάφοροι “ειδικοί” όπως νοικοκυρές, καφενόβιοι, “βαριά ποτήρια”, πτυχιούχοι διαφόρων σχολών, “επαναστάτες” ή…διάνοιες με IQ άνω των… 500 μονάδων, θεωρούν ότι τα πάντα είναι προϊόν μιας παγκόσμιας συνομωσίας. Και κορωνοϊός δεν υπάρχει και παγκόσμια συνωμοσία είναι όλα αυτά. Είμαι… αρνητής! Και ο αρνητής ανήκει σε ένα υπολογίσιμο κομμάτι από την… αφάγωτη “πίτα” του… ηρωϊκού δημοψηφίσματος του 2015. Τότε που το 61,38% πίστεψε ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια και ότι οι διεθνείς “τοκογλύφοι” θα μας παρακαλάνε για να μας δανείσουν, ενώ εμείς ψάχναμε για να βρούμε “κασέρι”! 

 Το πρόβλημα της υγειονομικής κρίσης είναι παγκόσμιο, αλλά εμείς έχουμε έναν λόγο παραπάνω να είμαστε… ανήσυχοι και… υπερκινητικοί: στην πρώτη φάση καταφέραμε να περιορίσουμε το πολυεπίπεδο κόστος της, αλλά σε δεύτερη φάση μπορεί να σκεφτόμαστε ό,τι πρέπει να τα κάνουμε… γιούρμπαλα! Έτσι, γιατί γουστάρουμε. Και για να είμαστε δίκαιοι, εννοούμε τη μειοψηφία, που όμως, μπορεί “να πάρει στο λαιμό της” όλους ανεξαιρέτως. Τόσα εκατομμύρια… πανέξυπνων υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι αρνούνται να συμπράξουν σε ένα… στημένο παιχνίδι της “νέας τάξης πραγμάτων”.

Πλήθος… πανέξυπνων συμπολιτών μας, πιστεύει ότι η μάσκα περιορίζει τις ατομικές του ελευθερίες! Το ίδιο ενδεχομένως να σκέφτεται και όταν οδηγεί το αυτοκίνητο του και βλέπει μπροστά του ένα STOP. Όταν νιώθεις ελεύθερος πολίτης και…επαναστατημένο νιάτο, κανένα STOP δεν είναι ικανό να σε σταματήσει και να σου στερήσει την… ελευθερία να “θερίζεις” όποιον βρεις μπροστά σου! Τώρα, αν συμβαίνει και κανένα δυστύχημα και σε μαζεύουν με τα… κουταλάκια ή μένεις για όλη σου τη ζωή σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ε, όλα αυτά είναι… μέσα στη ζωή! Μπορεί κάθε χρόνο σε αυτήν την κατάσταση να βρίσκονται 2.000-3.000 πολίτες αυτής της χώρας επί συνόλου 11 εκατομμυρίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πόνο, κοινωνικό και οικονομικό κόστος. Σιγά τα… λάχανα!

Ο κορωνοϊός… δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να πλένουμε τα χέρια μας είναι μια επόμενη σκέψη. Ενδεχομένως, δεν χρειάζεται να κάνουμε καν μπάνιο, καθώς δεν υπάρχουν αρρώστιες για να κολλήσουμε. Ξέρετε εσείς κάποιον δικός σας να πέθανε ή να αρρώστησε επειδή δεν… μπανιαρίστηκε; Η ατομική υγιεινή αποτελεί κύτταρο της δημόσιας υγείας. Έτσι δεν είναι; Η ατομική ευθύνη αποτελεί συστατικό στοιχείο της εύρυθμης λειτουργίας μιας κοινωνίας. Επίσης, ξέρετε κάποιον δικό σας να προσβλήθηκε από AIDS γιατί μπορεί να πέρασε μια… κολασμένη νύχτα χωρίς προφυλάξεις με κάποια μολυσμένη γυναίκα ή μολυσμένο άντρα ή να έκανε κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων με κάποιον άλλον, ή οτιδήποτε άλλο; Όχι, δεν… ξέρουμε!

Όποιος παραβιάζει τους κανόνες σε μια κοινωνία, τότε υφίσταται τις συνέπειες, όπως μας λέει το “σύστημα”. Δεν χρειάζεται η ατομική ευθύνη και όλα αυτά τα παραμύθια της… Χαλιμάς. Όλοι μαζί θα πέσουμε ηρωϊκώς. Ξερά και χλωρά θα καούν μαζί. Πρώτα πρέπει να πάθουμε και μετά να αναρωτιόμαστε γιατί το πάθαμε, αλλά δεν μάθαμε… Πάνω απ΄ όλα η ελευθερία μας και το… δικαίωμα μας να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όπως γουστάρουμε και λογαριασμό να μην δίνουμε σε κανέναν. Το πρόβλημα βέβαια, ίσως αρχίζει από το σημείο εκείνο όπου η σκέψη του ενός αποτελεί κοινό τόπο για χιλιάδες ή και εκατομμύρια άλλες ανθρωπινες μονάδες. Ε, καλά τώρα, σε… λεπτομέρειες θα κολλήσουμε;

Αφού δεν… γουστάρουμε τη μάσκα, βασικά να… ούμε, δεν γουστάρουμε να πληρώνουμε και φόρους! Ωραία σκέψη! Μπίνγκο! Όσο για τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τόσα άλλα απαραίτητα, ας βρουν αυτοί που κυβερνούν το “λεφτόδεντρο” και να μας δώσουν από κει αυτά που… δικαιούμαστε. Και για τις μονάδες εντατικής στα νοσοκομεία, να κόψουν τον… σβέρκο τους και να βρουν 100.000 κρεβάτια, 100.000 γιατρούς και 300.000 νοσοκόμους και νοσοκόμες. Βέβαια, αν δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ή δεν υπάρχουν νοσοκομεία, δεν θα τα χαλάσουμε. Ούτε το χρήμα φέρνει την ευτυχία, αλλά ούτε και τα νοσοκομεία ανασταίνουν… πεθαμένους! Άλλωστε, μακροπρόθεσμα θα πεθάνουμε όλοι μας, οπότε ολα είναι περιττά…

Φιλαράκο μου, βασικά να… ούμε, δεν γουστάρουμε να φοράμε μάσκα, γιατί δεν ξέρουμε κανέναν να κόλλησε κορωνοϊό! Γουστάρουμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι και να κάνουμε ό,τι μας… καπνίσει. Ποιος Τσιόδρας, ποιος Γώγος, ποιος Σύψας; Τι να μας πούν κι αυτοί για τη ζωή τους, μια νύχτα απ΄ τη δική μας, ολόκληρη η δική τους! Όλοι είναι άνθρωποι του συστήματος, που έχουν βαλθεί να μας… φιμώσουν. Και οι δημοσιογράφοι στο κόλπο είναι. Παγκοσμίως. Συνεννοούνται για να τρομοκρατουν τον κόσμο.

Οι τηλεοράσεις δείχνουν fake πλάνα με δήθεν στρατιωτικά οχήματα που μεταφέρουν φέρετρα (περίπτωση Μπέργκαμο στην Ιταλία), ενώ αυτά βγαίνουν για να μας… φοβίσουν. Όπως γίνεται στις Χούντες! Οι γεμάτες εντατικές, οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά κάτι αντίστοιχο με τα στούντιο της… Φίνος Φιλμ, όπου γυρίζονταν ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου! Εκατομμύρια γιατροί και νοσηλευτές παγκοσμίως, είναι συνεννοημένοι με τις κυβερνήσεις και τους δημοσιογράφους για να γυρίσουν… ταινία μέσα στις εντατικές!

Όλοι αυτοί οι τύποι που μας… φορτώθηκαν με τον κορωνοϊό, μαζί με τον… άγριο Χαρδαλιά, θέλουν να μην ανασαίνουμε με τις μάσκες, για να μην οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος μας και στη συνέχεια να μας παραδώσουν στον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου, τον Μπιλ Γκέιτς, για ένα… τρελό “τσιπάρισμα”. Όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε την απόλυτη ελευθερία μας και δεν μπορεί να μας παρακολουθήσει κανείς Μπιλ Γκέις με τα μικροτσιπς του! Γιατί εμείς… γουστάρουμε παρακολούθηση από το κινητό μας τηλέφωνο, που ανά πάσα στιγμή πληροφορεί το παγκόσμιο σύστημα ότι πίνουμε καφέ στην παραλία ή τρώμε προβατίνα στην ταβέρνα “Η ωραία σούβλα”! Γιατί γουστάρουμε παρακολούθηση μέσω του e-mail μας ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ποια “τσιπάκια” και ποιος Μπιλ Γκέιτς, τώρα… Σε τα μας; Σε τα μας;

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μία κίνηση μας απομένει; να επαναστατήσουμε. Όχι στις μάσκες, όχι στα STOP όταν οδηγούμε, όχι στα φανάρια. Ναι στην υπερβολική ταχύτητα, ναι στις σούζες με μηχανή, ναι στις σπασμένες εξατμίσεις, ναι στα πολλά ντεσιμπέλ, ναι στην απλυσιά, ναι στους σφιχτούς εναγκαλισμούς, ναι σε ξέφρενους χορούς με… πατικωμένα κορμιά, ναι στα πάρτι, ναι στην… τρέλα, ναι στα… μυαλά μέσα στο… μπλέντερ! Και μια και το έφερε ο λόγος, ξέρετε κανέναν να έχει πάθει κάτι επειδή παραβίασε το STOP ενώ “έστρωνε” τη μηχανή του και εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνάει μια νταλίκα με την οποία συγκρούστηκε; Ξέρετε εσείς κόσμο να κάνει κόντρες με τις μηχανές του και να σκοτώθηκε; Και όσο για τα εικονοστάσια που βλέπετε στους δρόμους, μην πτοείστε. Είναι στημένα από κάποιους για να… τρομοκρατήσουν όσους… ελεύθερους πολίτες θέλουν να πάρουν τη δίκυκλη “φίλη” τους ή το τετράτροχο και να… ξεμπουκώσουν, “κλαδεύοντας” ότι βρεθεί στο διάβα τους!

Ξέρετε κανέναν να πέθανε από τα… τρελά ντεσιμπέλ νυχτερινών μαγαζιών ή ενός γλεντιού στη γειτονιά σας; Κανένας. Οπότε, αλλάξτε τους τα… φώτα! Και αφήστε τον… φασίστα της γειτονιάς σας που θέλει να κοιμηθεί το βράδυ για να πάει το πρωί στη δουλειά του, να χτυπιέται! Άσε που είναι ενοχλητικό να μας βάζει και τις φωνές, δειχνοντας τέτοια… αχαριστία. Εμείς τον ψυχαγωγούμε τον αθεόφοβο και αυτός μας… κράζει ή φέρνει την Αστυνομία. Και θέλει να πάει και για δουλειά το πρωί! Κοίτα που καταντήσαμε, φίλε μου! Έλεος με τους… φασίστες!

Και να πάμε και ένα βήμα παραπέρα. Μας έχουν απαγορεύσει το κάπνισμα στα νοσοκομεία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο σούπερ μάρκετ και σε κάθε κλειστό χώρο. Γιατί ρε… φασίστες, μας το έχετε κάνει αυτό; Αν καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα έξω από τα χειρουργεία του Ευαγγελισμού, θα πεθάνει ο ασθενής που του κάνετε μια δύσκολη επέμβαση εκείνη την ώρα; Και γιατί πέφτει λόγος στους οικείους του για να μου απαγορεύσουν να το κάνω; Είμαι ελεύθερος και τους γράφω μέχρι εκεί που δεν πιάνει το μελάνι της σουπιάς! Και στο κάτω ως αρνητής μάσκας και αρνητής κορωνοϊού, δέχομαι να μην φοράνε μάσκα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό όταν έχουν κάποιον άνθρωπο μου στη χειρουργική κλίνη ή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Να καπνίζουν και από πάνω του και να γλεντάνε και να τους φεύγουν τα σάλια και ό,τι γουστάρουν, άμα λάχει να ούμε!

Όλοι εσείς οι ειδικοί επιστήμονες που κάνετε χειρουργεία και εξετάζετε ασθενείς γιατί φοράτε μάσκες, ποδιές και ποδονάρια; Αφού δεν υπάρχουν μικρόβια και δεν πρόκειται να κολλήσει κανένας. Γιατί υπηρετείτε ένα… αθλιο σύστημα που σας θέλει… στρατιωτάκια; Όταν εξετάζετε ή χειρουργείτε κάποιον ασθενή πρέπει να καπνίζετε σαν φούγαρα, να μην φοράτε αυτές τις… παλιομάσκες, ούτε αυτές τις μπανάλ ποδιές που σας κάνουν σαν…στρουμφάκια! Φορέστε το συνολάκι σας, πάρτε στο ενα χέρι τον καφέ και στο αλλο το τσιγάρο, βήξτε, ρευτείτε, καπνίστε, φτύστε και η επέμβαση θα πάει μια χαρά! Φτάνει να μην το κάνετε την ώρα που χειρουργείται δικός μου άνθρωπος… 

Λοιπόν, τα πράγματα κύριοι της κυβέρνησης, έχουν φτάσει στο ως εδώ και μη περαιτέρω. Με ποιο δικαίωμα επιβάλλετε σε μικρά παιδιά να φοράνε μάσκα που τους κόβει την αναπνοή; Μαζί με τους γονείς τους τα… κάνατε; Και στο κάτω κάτω ένας γονιός δεν γουστάρει να δει με μάσκα το παιδί του. Τι να κάνουμε; Ο μπαμπάς και η μαμά που το γέννησαν, έχουν την πλήρη ελευθερία. Για παράδειγμα μέσα στο σπίτι μπορούν να του μεταφέρουν μέσω του… ζωοκτόνου αέρα περίπου 3.500 χημικές ενώσεις και μικρόβια από το τσιγάρο που καπνίζουν. Όχι όλοι βέβαια. Μιλάμε για αρκετούς που όμως μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.. Γενικά από τους λίγους “υπεύθυνους” ξεκινάει να δημιουργείται μια μεγάλη ζημιά στις οργανωμένες κοινωνίες.

Οι… αχαρακτήριστοι κυβερνώντες μας βάζουν μάσκες ενώ δεν υπάρχει κορωνοϊός, περιορίζουν την παρουσία κόσμου σε εστιατόρια, μπαρ, μπιτσόμπαρα”, κλαμπ και μπουζούκια, λες και τα φτιάξανε μαζί με τους ιδιοκτήτες τους! Μας έκοψαν τα πανηγύρια! Σαν δεν ντρέπεστε! Βάζετε STOP στους δρόμους και όταν πατάμε φρένο, θερμαίνονται τα “τακάκια” και τα λάστιχα και τρέχουμε στα συνεργεία. Ως πότε κάτι τέτοιο θα γίνεται ανεκτό; Από την άλλη, απαγορεύετε το τσιγάρο γιατί μας έχετε κάνει πλύση εγκεφάλου ότι αυτό…σκοτώνει, μας υποχρεώνετε να υπηρετήσουμε τη στρατιωτική μας θητεία, ανακαλύπτοντας… φανταστικούς εχθρούς και θέλετε να σας πιστέψουμε. Δεν υπάρχει τίποτα απ΄ όλα αυτά. Ούτε κορωνοϊός υπάρχει, ούτε από κανέναν εχθρό κινδυνεύουμε, ούτε κάποιο αυτοκίνητο πρόκειται να περάσει όταν παραβιαζουμε το STOP, ούτε από το κάπνισμα μέσα σε νοσοκομείο πεθαίνει κάποιος. Και στο κάτω κάτω αφήστε μας στην ησυχία μας και μην μας ενοχλείτε με αστυνομικά μέτρα και τρομοκρατία. Το καλό που σας θέλουμε, αφήστε τις ντουντούκες που τρομοκρατούν τον κόσμο, λέγοντας του να μη συνωστίζεται. Έλεος…

Λοιπόν, ξέρουμε γιατί τα κάνετε όλα αυτά. Για να μας μετατρέψετε σε πειθήνια όργανα σας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα για τον δήθεν κορωνοϊό που… σκοτώνει. Ε, λοιπόν, κανένας κορωνοϊός δεν σκοτώνει. Η ανθρώπινη βλακεία είνα αυτή που καθιστά επικίνδυνο τον κορωνοϊό. Αλλά ευτυχώς… Εμείς είμαστε ένας από τους πιο… έξυπνους  λαούς της γης. Ο εξυπνότερος! Αυτή τη στιγμή είμαστε κάπου στην 130η θέση με κρούσματα ανά εκατομμύριο και έχουμε φάει… λάχανο όλη την προηγμένη δύση. Ε, αυτό δεν αντέχεται! Παντού έχουμε… αρνητικές πρωτιές και τώρα που υπάρχουν τόσοι αρνητές, θα ανεχθούμε την καλή θέση στην οποία βρισκόμαστε παγκοσμίως; Έλεος! Επανάσταση εδώ και τώρα! Venceremos!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσουμε μάσκες, ούτε να κρατήσουμε αποστάσεις, ούτε να πλύνουμε τα χέρια μας. Μπορούμε να κυκλοφορουμε ελεύθεροι και να ανασαίνουμε ελεύθερα. Να μην πλενόμαστε γιατί έτσι σκοτώνουμε μικροβια και ιούς! Γινόμαστε φονιάδες των μικροβίων και αυτό δεν είναι σημάδι… πολιτιζμού!  Ζωούλες και ψυχούλες είναι τα κακόμοιρα τα… μικροβιάκια και εμείς τα σκοτώνουμε; Από την άλλη, μας λένε ότι πεθαίνουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι από τον κορωνοϊό και αυτό δεν είναι αποδεκτό! Όλα αυτά είναι στημένα από το “σύστημα”. Άσε που μας… φλομώνουν με τα ψέματα ότι γεμίζουν οι εντατικές λόγω κορωνοϊού. Λοιπόν, ακούστε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι εντατικές γεμίζουν όχι γιατί υπάρχει κορωνοιός, αλλά γιατί πολλοί ηλικιωμένοι θέλουν να γεμίσουν τα πνευμόνια τους με οξυγόνο για να το έχουν… καβάτζα έως τα βαθιά γεράματα τους. Και όσον αφορά τους θανάτους, γνωρίζετε εσείς κανέναν ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που να κήδεψε κάποιον που πέθανε από τον κορωνοϊό; Ακόμη και μερικοί νεκροθάφτες που φοράνε μάσκες κατά τη νεκρώσιμη τελετή, στο κόλπο και αυτοί. Σε τα μας τώρα, σε τα μας;

Λοιπόν, αγαπητοί… αρνητές. Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε, γεμίστε τα μαγαζιά, στοιβαχτείτε, ενώστε τα τραπέζια, μην φοράτε μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μην πλένετε χέρια, μην κρατάτε αποστάσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτήν την… παράνοια που ζούμε. Και αν σας πιάσει βήχας είναι γιατί κάποιος σας… μελετάει. Αν ανεβάσετε πυρετό, φταίει το θερμόμετρο. Αν νιώθετε αοσμία και αγευσία, μάλλον έχουν… ψεκάσει για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Μην πτοείστε. Δεν υπάρχει κορωνοϊός. Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε. Ποτέ δεν θα πάθουμε τίποτα. Αφορά μόνο τους άλλους. Και στο κάτω κάτω αν χρειαστείτε ΜΕΘ, να αρνηθείτε. Αν χρειαστείτε ιατρική βοήθεια να την αγνοήσετε. Αν δείτε στην τηλεόραση τον Χαρδαλιά, τον Μαγιορκίνη ή τον Τσιόδρα, αλλάξτε κανάλι. Αν καλέσετε την Αστυνομία για να σας προστατεύσει από ληστές και διαρρήκτες και σας πουν ότι λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊου στο Σώμα, θα αργήσουν να έρθουν, τότε κάντε ότι… κοιμάστε. Αν γεμίσει το στράτευμε με ανθρώπους που δήθεν νοσούν, να ξέρετε ότι αυτό είναι στημένο, για να μπουκάρουν από τα σύνορα “επισκέπτες” απ΄ ολόκληρο τον πλανήτη. Αν πάλι, χάσετε κάποιο δικό σας ανθρωπο, τότε πηγαίνετε στον συμβολαιογράφο για να ανοίξετε τη διαθήκη του. Αν ο εκλιπών ή η εκλιπούσα, σας βοηθούσε με τη σύνταξη του, πείτε ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία και συνεχίστε τη ζωή σας. Αρνηθείτε τα πάντα, νιώστε ελεύθεροι, αλλά  σκεφτείτε στο τέλος της ημέρας, μόνο αυτό: το σύμπαν μπορεί να έχει όρια, αλλά η ανθρώπινη βλακεία ποτέ!

Facebook Comments