Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Παύλος Πολάκης, επανέρχεται μια νέα ανάρτηση του για τους «μαυροσκούφηδες» του Άρη Βελουχιώτη.

Ο Παύλος Πολάκης, μπλέκοντας την Εθνική Αντίσταση με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και κατηγορώντας τη στάση της κυβέρνησης αλλά και της Γερμανίας, υποστηρίζει ότι σήμερα «πρέπει να τους θυμάται ο λαός μας».

Παράλληλα, σε «εμφυλιοπολεμικό» τόνο ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι εντός ΝΔ μεγάλωσαν έχοντας στο σπίτι τους φωτογραφίες με χίτες και δωσίλογους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Απάντησε η ΝΔ στην ανάρτηση που έκανα με τους μαυροσκουφηδες …(φωτό 1) Λοιπόν ακούστε «αριστοαχρηστοι»:

Οι μαυροσκούφηδες δεν σχετίζονται με τον εμφύλιο, αλλά με την Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών, την οποία πρέπει να θυμάται ο λαός μας, κυρίως τώρα με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τη στάση της Γερμανίας και της κυβέρνησης. Αλλά από που να μάθουν ιστορία οι άριστοι της ΝΔ, από τη Γιάννα Αγγελόπουλου??? Επίσης παρατήρησα πως λέξεις όπως Τιμιότητα ,Γνώση κλπ δεν τις σχολιάσατε καθόλου ,γιατί μάλλον ακόμα ψάχνετε τη σημασία τους……..

Πάρτε και άλλες δυο φωτό για τους μαυροσκούφηδες,έτσι για να μαθαίνετε ιστορία…….γιατί στα σπίτια αρκετών από εσας που ειστε στη ΝΔ ,μεγάλωσατε με φωτογραφίες από χιτες , δοσίλογους και βασιλιάδες στους τοίχους ..(που όντως κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων ,ενώ στην αντίσταση ήταν εξαφανισμένοι).

 

 

Η αντίδραση της ΝΔ για τη χθεσινή ανάρτηση του Πολάκη

Η χθεσινή πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τους μαυροσκοφηδες, σχολιάστηκε από τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

Facebook Comments