Οι «Δικέφαλοι» παίζουν στη θύρα σου και το μεταξύ τους ντέρμπι θα κριθεί…ασφαλώς στα Novasports! Την Κυριακή 18/10 (20:30) η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα και ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Εκτός όμως από τη «μάχη» του ΟΑΚΑ οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαύσουν στους δέκτες τους και όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Ξεκίνημα το Σάββατο 17/10 με τον αγώνα Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00), συνέχεια με την αναμέτρηση Άρης – Απόλλων Σμύρνης (18:15) και το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20:30). Την Κυριακή 18/10 η σέντρα ξεκινάει από το Ηράκλειο και τον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (16:00) για να ακολουθήσει στις 18:15 το παιχνίδι ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης. Η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 19/10 (19:30) με την αναμέτρηση Λαμία – Παναιτωλικός.

Και φυσικά όλη η δραστηριότητα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου πριν και μετά το τέλος των αγώνων, θα είναι στη μακροβιότερη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών», με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, αλλά και όλη την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, που θα μεταφέρουν τον παλμό των αγώνων με πλούσια ρεπορτάζ, αναλύσεις, γραφικά, εκλεκτούς καλεσμένους στα αθλητικά κανάλια της Nova, στο Novasports.gr αλλά και στα Novasports Social Media.

Facebook Comments