H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο Briefing του Action24 με τον Γιώργο Πιέρρο μίλησε για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με την α’ κατοικία ενώ χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως τον πιο υποτελή Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν πολλές λαϊκές κατοικίες (…) Η άρση προστασίας της α’ κατοικίας θεσμοθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής επί της πρώτης διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σημείωσε, επίσης, ότι το δικαίωμα στη στέγη είναι αναφαίρετο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε «να αποπεμφθούν οι δικαστικοί που είναι πρόθυμοι να επηρεαστούν από την εκάστοτε κυβέρνηση»«Υπάρχουν πολλοί σκελετοί στην ντουλάπα της κυβέρνησης Τσίπρα», σημείωσε και σχολίασε σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα σκοτώνονται γιατί δεν τους ενώνει η εξουσία».

«Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ο πιο υποτελής πρόεδρος της Δημοκρατίας που πέρασε», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. «Βγάλανε το σκάνδαλο της Novartis τη μέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών», υπογράμμισε.

Facebook Comments