Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πάρτι γενεθλίων του κ. Βερβεσού στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εν μέσω κορωνοïού, αποτελούν πρωτοφανή πρόκληση. 

Την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες στερούνται βασικές ελευθερίες τους για να βοηθήσουν να περιοριστεί η διασπορά του ιού, ο πρόεδρος του ΔΣΑ μαζί με φίλους – συναδέλφους του παραβιάζουν τα μέτρα και προκαλούν το κοινό αίσθημα με τη στάση τους. Οι φωτογραφίες από το πάρτι αναρτήθηκαν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες (και σβήστηκαν αργότερα, αφού προκλήθηκαν αντιδράσεις) το δε βίντεο, που αποκάλυψαν τα parapolitika.gr, στο οποίο ακούγεται το σύνθημα «Βερβεσός – Σεισμός – Συνωστισμός» προφανώς επίσης το τράβηξαν οι ίδιοι, ως ανάμνηση των «αγωνιστικών» γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ. Ίσως το χρησιμοποιήσουν και ως σύνθημα στις επόμενες εκλογές αυτό που φωνάζουν με ενθουσιασμό: «Σεισμός, σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός – και συνωστισμός»!

Η απάντηση του κ. Βερβεσού στα δημοσιεύματα για το πάρτι του ήταν χειρότερη κι από το ίδιο το πάρτι. Αντί μιας ειλικρινούς συγνώμης, έφτασε στο σημείο να αναφέρει αστείες δικαιολογίες του τύπου «έχω τρία μηχανήματα που κάνουν αποστείρωση του αέρα». 

Το σήριαλ της ντροπής του κ. Βερβεσού και των συναδέλφων του ολοκληρώθηκε – αν δεν ακολουθούν και άλλα επεισόδια με την ανάρτησή του Παύλου Πολάκη που αναφέρει: «Έπρεπε να ήμουν κι εγώ καλεσμένος να δεις γλέντι και τραγούδι και απευθείας συνδέσεις και σηκωμένα φρύδια και πολλά ζαρζαβατικά». Ακολουθεί και υστερόγραφο Πολάκη προς Βερβεσό: «Πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσέ, ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρεις τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σε θυμόμουνα Πασπίτη, εξελίχτηκες Κιναλίτης». 

Όντως, ήταν παράλειψη που δεν κάλεσαν τον Πολάκη στα γενέθλια του Βερβεσού. Ούτως ή άλλως, όμως, ο Πολακισμός ήταν εκεί!

Facebook Comments