Η INTRASOFT International ανέλαβε το νέο σημαντικό έργο “Ηρακλής”, υλοποιώντας για λογαριασμό του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα (ΔΕΔΔΗΕ) το πληροφοριακό σύστημα SAP ERP S/4 HANA με την καθετοποιημένη ειδική λύση Industry Solution Utilities.

To νέο σύστημα θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση προς τους χρήστες του δικτύου, καθώς και λειτουργίες όπως εκκαθάριση αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, τιμολόγηση μονοπωλιακών χρεώσεων, διαχείριση μητρώων παροχών, μετρητών, μετρητικών δεδομένων, προμηθευτών, οικονομικών αλλά και λογιστικής, παγίων, συντήρησης και τεχνικών εργασιών. Στο νέο σύστημα θα αναπτυχθεί Διαδικτυακή Πύλη (portal) εξυπηρέτησης των χρηστών δικτύου καθώς και εφαρμογές διαλειτουργικότητας με άλλα πληροφοριακά συστήματα και συσκευές.

Η INTRASOFT International, μαζί με τον ΟΤΕ ως εταίρο της ένωσης εταιριών, αναμένεται να υποστηρίξουν την ορθή εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος Πληροφορικής, συμβάλλοντας σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΔΕΔΔΗΕ, με σκοπό οι δυνατότητες του νέου συστήματος να αξιοποιηθούν στο μέγιστο. Μέσω του νέου αυτού συστήματος, ο ΔΕΔΔΗΕ θα καταφέρει να ανταποκρίνεται στο εξής με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η υλοποίηση του νέου συστήματος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 28 μήνες, όποτε και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΔΕΔΔΗΕ, σε ένα έργο με τεράστιο αντίκτυπο στην Ελληνική κοινωνία και ενεργειακή αγορά. Η εμπειρία της κοινοπραξίας σε αντίστοιχα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού μας οδήγησε σε αυτήν την αξιοσημείωτη επιτυχία. Το νέο αυτό έργο είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της INTRASOFT και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ”.

Facebook Comments