Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα περί πινακίδων με το όνομα της Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη αποφάσισε να πάει η ίδια στο σημείο για να κάνει αυτοψία. Διαπιστώνοντας βέβαια ότι δεν υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

????Στη σημερινή αυτοψία που κάναμε στην Ακρόπολη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε από κοντά τα τσιμεντένια «έργα» του Υπουργείου και ενημερωθήκαμε από ειδικούς.

????Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι ακριβώς η χρήση του τσιμεντένιου διαδρόμου και γιατί να είναι μόνιμος. Γιατί, δηλαδή να γίνει μια ακαλαίσθητη παρέμβαση στο τοπίο -όχι στο οποιοδήποτε τοπίο αλλά σε εκείνο της Ακρόπολης, ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς- χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση και στοιχειώδη κοινωνική συναίνεση.

????Το μνημείο αυτό μας αφορά όλους και όλες, ως πολίτες του κόσμου και ως Ελληνίδες και Έλληνες. Η όψη του χώρου έπρεπε να παραμείνει όσο γίνεται πιο ανέπαφη, πιο ατόφια. Κανείς έως τώρα κυβερνητικός παράγων δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει γιατί ήταν απαραίτητη η λύση του τσιμέντου. Όσο για την αισθητική του εγχειρήματος, δε χρειάζονται επιχειρήματα. Μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε

 

????Στη σημερινή αυτοψία που κάναμε στην Ακρόπολη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε από κοντά τα τσιμεντένια «έργα» του…

Δημοσιεύτηκε από Rallia Christidou στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

 

Facebook Comments