Η Amazon προχώρησε σήμερα στο λανσάρισμα της νέας σειράς tablet της σε δύο βασικές εκδόσεις (μία για ενήλικες μία για παιδιά) η οποία κοστίζει μόλις 50 λίρες. Με τη συγκεκριμένη κίνηση η Amazon στοχεύει να χτυπήσει όλους τους βασικούς ανταγωνιστές της ειδικά στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Ινδίας.

Τα νέα tablets τα οποία, δεν διεκδικούν «δάφνες» στο κομμάτι της τεχνολογίας αιχμής, αλλά παρά ταύτα μπορούν με ευκολία να διεκπεραιώσουν όλες τις βασικές μας ανάγκες από ένα tablet, αναμένεται να κυκλοφορήσουν και σε «πακέτο» προσφοράς, στα πέντε το ένα δώρο στοχεύοντας σε μεγάλες οικογένειες.

Εκπρόσωπος της Amazon, τόνισε πως τα νέα tablets έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν όλες τις βασικές καθημερινές ανάγκες ενός χρήστη ενώ παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης στη μνήμη (για πρώτη φορά σε low end συσκευή) με τη χρήση micro sd κάρτας. Υπογραμμίζεται πως η έκδοση για τα παιδιά είναι εφοδιασμένη με πρόγραμμα γονικού ελέγχου αλλά και περίβλημα από καουτσούκ για μεγαλύτερη αντοχή.

Facebook Comments