Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την ανάκαμψη, είπε χθες από το βήμα του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Η τρικομματική κυβέρνηση έχει διαφωνίες κυρίως ιδεολογικές αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 11 μήνες που κυβερνά να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και σημείωσε σχετικά με το ΔΝΤ ότι, « τα λάθη τα είχαμε επισημάνει από το πρώτο μνημόνιο, αλλά σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά».

 Η κυβέρνηση απέτρεψε την αποσταθεροποίηση της χώρας

Η τρικομματική κυβέρνηση διέψευσε τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν την καταστροφή της χώρας και η Ελλάδα όχι μόνο δεν καταστράφηκε, αλλά η κυβέρνηση απέτρεψε την αποσταθεροποίηση της χώρας παρέμεινε σταθερή και αποκατέστησε την αξιοπιστία της είπε ο κ. Σαμαράς. Αλλαξε η εικόνα της Ελλάδας και αυτές τις επιτυχίες τις αναγνωρίζουν και όσοι ξένοι δεν είχαν να πουν καλό λόγο για την χώρα μας και το μέλλον επιφυλάσσει και άλλες θετικές εκπλήξεις για τους Ελληνες.

Ο κ. Σαμαράς έστρεψε τα πυρά του εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ και σχετικά με το φαινόμενο της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Επισήμανε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ ενοχλείται από τη θεωρία των δύο άκρων, όμως είπε ότι οι ακραίες συμπεριφορές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τροφοδοτούν το άλλο άκρο, που είναι η Χρυσή Αυγή. Ως παράδειγμα επικαλέστηκε τη θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ για τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, λέγοντας ότι με αυτή “υπηρετεί τους νεοναζί”.

Facebook Comments