Στα 297.697.000 ευρώ ανήλθε το τελικό ποσό αποδοχής της Eurobank, στο πλαίσιο της πρότασης επαναγοράς υβριδικών τίτλων που είχε καταθέσει η τράπεζα.

Παράλληλα, η Eurobank ανακοίνωσε πως το μέγιστο ποσό εξαγοράς για τους προνομιούχους τίτλους σειράς C είναι 60.049.000 ευρώ και όλοι οι εγκύρως προσφερθέντες υφιστάμενοι τίτλοι θα γίνουν αποδεκτοί για εξαγορά στο σύνολό τους.

Σημειώνεται ότι στις 27 Μαΐου η Eurobank ανακοίνωσε τις προσκλήσεις της, οι οποίες έγιναν σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Offer Memorandum και στην από 11 Ιουνίου ανακοίνωση, η οποία, μεταξύ άλλων, προέβλεπε παράταση της ημερομηνίας λήξης για τις 14 Ιουνίου 2013.

Η αναμενόμενη ημερομηνία διακανονισμού χρέους για τις προτάσεις (εξαιρουμένης της παράδοσης των νέων μετοχών) και της καταβολής των ποσών δεδουλευμένων καταβολών (σχετικά με υφιστάμενους τίτλους μειωμένης εξασφάλισης προσφέρθηκαν εγκύρως) είναι η 28η Ιουνίου 2013. Η αναμενόμενη ημερομηνία διακανονισμού μετοχών για την παράδοση των νέων μετοχών είναι η 4η Ιουλίου 2013.

Facebook Comments